Donna Taponeron Inkivääri-MSM-hoitovoide

Inkivääri-MSM-hoitovoide

Mikä on ihmisen osa tässä kaiken aikaa keinotekoistuvassa maailmassa? Erkaantuminen omista juurista, jotka ovat syvällä luonnossa, heijastuu kaikille inhimillisen elämän alueille. Miksi me päädyimme elämään, jossa ei ole enää juurikaan aitoa kosketusta luontoon ja toisiin ihmisiin? Virtuaalitodellisuus korvasi kohtaamisen. Modernin ajan usko teknologiaan on kuitenkin murenemassa. Edistystä ajava ja tiedettä korostava aika on kohdannut voimistuvan vastavirran. Yhä useampi havahtuu huomaamaan, miten kauas on kulkenut luonnollisesta olemisesta. Virran suunta on muuttumassa. Kaipuu ja paluu luonnonmukaisuuteen lisää vaikutusalaansa ihmisten havahduttua ihmettelemään, mitä meille tapahtuu. Yksi osa tuota paluuta luonnollisiin asioihin, joiden parissa esi-isämme elivät, on luontaistuotteiden suosion kasvu.

Inkivääri-msm-hoitovoide

Kosmetiikkateollisuuden alueella se tarkoittaa mm. paluuta raaka-aineisiin, jotka ovat suoraan luonnosta ilman keinotekoista prosessointia. Luomulaatuiset, mehiläisvahapohjaiset hoitovoiteet lisäävät suosiotaan. Ne ovat ihmisille tuttuja satojen, jopa tuhansien vuosien ajalta. Esimerkiksi kuusenpihkan parantavat ominaisuudet on todennettu käytännössä. Emme tietäisi niistä mitään, elleivät ne olisi toimineet. Yksi luonnon raaka-aine, joka kasvattaa suosiotaan on inkivääri. Donna Taponeron Inkivääri-MSM-voide tuo luonnollista helpotusta paikalliseen kipuun. Voiteen sisältämällä inkivääriöljyllä on havaittu tulehduksia ja niihin liittyviä kupuja lievittävää vaikutusta. Sanotaan, että Inkivääri on luonnon oma kipulääke. Voiteen sisältämä MSM eli luontainen rikkiyhdiste taas on luuston, nivelien ja muiden tukirakenteiden rakennusaine. Inkiväärin ja MSM-yhdisteen vaikutuksia tehostavat voiteen sisältämät muut öljyt, mustapippuri-, kamferi-, kataja- ja johannisöljyt. Kyseiset öljyt vaikuttavat hoidettavalla alueella mm verenkiertoa virkistävästi ja aineenvaihduntaa tehostavasti ja nopeuttavat siten parantumista. 

Inkivääri-MSM-hoitovoiteen raaka-aineet ovat luomulaatuisia. Voidepohjana toimii läheltä hankittu luomulaatuinen mehiläisvaha, johon ei ole lisätty vettä. Mehiläisvaha on pehmennetty luomulaatuisella rypsiöljyllä, tämä siksi, että voide sopisi mahdollisimman hyvin kaikenlaisille ihotyypeille. Donna Taponeron filosofian mukaista on tarjota luomulaatuisia hoitovoiteita – luomulaatuisille ihmisille, ja siten tuotteemme eivät sisällä laboratorioissa keinotekoisesti tuotettuja aineosia.

Toinen tuote, jonka haluan mainita, on Donna Taponeron Viilentävä jalkavoide, se on hyvä voide käytettäväksi rasittuneiden jalkojen virkistämiseen pitkän päivän iltana. Olitpa sitten ollut ulkoilemassa tai työpaikalla, saattavat jalkasi olla illalla hyvinkin virkistyksen tarpeessa. Viilentävä jalkavoide viilentää nimensä mukaisesti jalkojen ihoa kiihdyttäen samalla hoidettavan alueen verenkiertoa. Verenkierron paraneminen nopeuttaa palautumista päivän rasituksista. Viilentävä jalkavoide on hyvä ottaa osaksi päivittäistä itsehoito rutiinia. Päivä kääntyy iltaan itsehemmottelun hetkissä, jossa hoidat tärkeintä pääomaasi, eli itseäsi. Jalkojen hyvinvointi on yksi tärkeä avain hyvään elämään. 

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.