Donna Taponeron mahdoton tehtävä, Marttilasta maailmalle

Elämä vie eteenpäin ihmistä kuin itsekseen. Joskus asioita vain sattuu ja tapahtuu oikeastaan sen enempää edes yrittämättä. Meidän perheemme tie kuusenpihkavoiteen valmistajaksi ja myyjäksi oli yksi tällainen tarina. Voisi jopa sanoa, että olemme alalla itsestämme ja suunnitelmistamme huolimatta. Kuusenpihkavoide valitsi meidät.

Päädyimme erilaisten vaiheiden kautta Juhan kanssa myymään toisen valmistamia rasvoja, jalkavoiteita ja muita sellaisia. Jossain vaiheessa, jota on jälkikäteen oikeastaan mahdotonta edes kunnolla paikantaa, alkoi molempien mielessä itää ajatus omasta tuotesarjasta. Hoitovoiteiden ihmeelliseen maailmaan tutustuminen herätti mielenkiinnon ja aloitti matkan, joka on edelleen vasta alussa. Huomasimme sukeltaneemme maailmaan, jonka rajat tuntuvat edelleen olevan tavoittamattomissa. Luomulaatuisten raaka-aineiden ja niiden tarjoamien hyvinvointivaikutusten mahdollisuudet vaikuttivat rajattomilta.

Unelmasta toteutukseen, askelia pelkän toivon varassa

Kuusenpihkaan perehtyminen johti askeliin, joiden seurauksena hento idea kasvoi todellisuuteen synnyttäen lopulta nykyisen tuotelinjan niille varattuine tuotantotiloineen Marttilassa. Olemme ponnistelleet kuusenpihkavoiteen ja siihen perustuvien muiden tuotteiden eteenpäin viemiseksi ja saavuttaneet vähitellen tulosta. Uusia yhteistyökumppaneita löytyi ja asiakassuhteita syntyi kuin itsestään, joku voisi sanoa, että ihmiset putosivat paikalleen kuin sadun Maija Poppanen, suoraan taivaasta. Pienen yrityksen iso unelma vie kuusenpihka-alaa eteenpäin melkoisin harppauksin, näin koemme.

Kuusenpihkan renessanssi, kasvava kiinnostus alaa ja asiaa kohtaan

Kuusenpihkan käyttö on innostanut uusia yrittäjiä alalle. Tuotemäärät kasvavat ja ihmisten tietoisuus kuusenpihkan hyvistä ominaisuuksista sen mukana. Meille jokainen alan toimija on tervetullut koska kukaan meistä ei kykene tyydyttämään yksin sitä kysyntää, jonka luonnonmukaista hoitoa korostava aika on tuonut mukanaan. Yhä useampi ihminen on herännyt miettimään sitä, mitä oikein tulee laitettua iholleen. Ihon hyvinvoinnin merkitys koko ihmisen elämälle on ymmärretty uudella tavalla. Samalla, kun luomulaatuisten elintarvikkeiden kulutus kasvaa, on tapahtunut yleisempikin tietoisuuden muutos. Jos emme halua syödä keinotekoisia aineita, miksi laittaisimme niitä ihollemmekaan? Ihomme on kuitenkin ainoa kosketuspinta ympäröivään maailmaan. Me päätimme heti alussa, että haluamme olla tarjoamassa vain parhaimmista raaka-aineista valmistettuja luomulaatuisia tuotteita, koska uskomme, että jokainen ihminen ansaitsee sen. Emme halua pilata sinun ihoasi lisäaineilla, emmekä ottaa riskiä, että kuulut erityisherkkiin ihmisiin, joille jopa turvallisten arvojen sisäpuolella olevat pitoisuudet aiheuttavat ongelmia.

Kehitystä pienin askelin, suurta päämäärää kohti

Voimakkaan kasvun aika synnyttää helposti vauhtisokeuden kaikkine lieveilmiöineen. Päätöksemme pitäytyä siinä, että valmistamme luomulaatuiset hoitovoiteemme käsityönä, ehkäisee ennalta vauhtisokeutta ja pitää kasvuvauhtimme hallittuna. Hallittu kasvu takaa asiakkaillemme sen, että he saavat sitä samaa korkeatasoista Donna Taponero -laatua jatkossakin, mihin ovat tottuneet.

Metsä, suomalainen metsä, josta jopa 70 % on luomulaatuista havupuustoa, tarjoaa meille sekä sielua rauhoittavia elämyksiä että parhaimmat raaka-aineet luonnonmukaiseen hyvinvointiin. Metsän tuoksu on pihkainen. Voit siis kokea yhteyden suomalaiseen luontoon käyttäessäsi meidän luomulaatuisia hoitovoiteita. Niissä tuoksuu raaka-aine puhtaana, koska emme käytä hajusteita.

Tie on vasta alussa. Olemme tulleet selkeästi tietoisiksi siitä miten valtava tarve on, sekä meillä että maailmalla, luomulaatuisille tuotteille. Tietoisuus kasvaa. Unelmamme on olla osaltamme mahdollistamassa sitä, että ihmiset voisivat saada avun asuinpaikasta riippumatta. Matkamme Fuengirolaan, Espanjaan oli ensimmäinen konkreettinen avaus kansainvälisen kaupan alueella. Tuntuu hyvältä ajatella, että joku jossain saa helpotusta iho-ongelmiinsa meidän tuotteitamme käyttämällä. Hyvinvointi on yhteinen asia. Olemme osa yhtä suurta perhettä, ihmiskuntaa, jossa ei ole ollenkaan merkityksetöntä, miten kohtelemme toisiamme, koska sekä hyvyys, että pahuus heijastuvat pitkälle sekä maantieteellisesti että ajallisesti. Me nautimme tai kärsimme esi-isiemme valinnoista ja olemme samalla tekemässä valintoja, joiden seuraukset tulevat myöhempien sukupolvien kannettavaksi. Ei siis ole merkityksetöntä, minkä eteen ponnistelemme nyt. Vaikka eläisimme pienten alkujen päiviä, voi vaikutus olla lopulta koko ihmiskuntaa koskettava. Näin oli silloin kun joku innokas insinööri kehitteli omassa pajassaan hevosetonta ajoneuvoa ja näin on nyt kun me ponnistelemme kehittääksemme aina parempia kuusenpihkatuotteita. Tulevaisuus luodaan tänään ja me haluamme olla siinä mukana.

Testaa kuusenpihkavoide ja klikkaa itsesi kaupoille tähän linkki

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.