Hunajainen olo sisäisesti ja ulkoisesti – Hyvinvoinnin alkeet

Huhtikuun 2021 tuote: Hunajainen ihovoide

Kylmän päivän iltana on mukava kietoutua torkkupeittoon ja nauttia kupponen höyryävää, aromikasta teetä makeutettuna hunajalla, luonnon omalla makeutusaineella! Hunajaa voi nauttia hyvällä omalla tunnolla, koska se ei ole vain pelkkiä tyhjiä, makeita kaloreja, vaan se sisältää jopa 200 erilaista hyvinvointia tukevaa yhdistettä, kuten vitamiineja.

Hunaja on yksi monista ihmeellisistä luonnon lahjoista meille ihmisille. Siinä hellivän teekupin ääressä voi maistaa kesän aurinkoisten päivien ja kukkien muiston. Inhimillinen hyvinvointi on monella tapaa riippuvaista lahjoista, joita luonto on valmistanut meiltä melkeinpä salassa. Ei voi kuin ihmetellä sitä, mitä kaikkia aarteita jopa meidän karunoloinen, suomalainen, luontomme tarjoaa.

Hunajainen ihovoide – Luonnon 100% raaka-aineita käsityönä iholle!

Hunajainen ihovoide

Elämä on monella tavalla kaunista ja ravitsevaa. Ihmiset haluavat kokea sen mahdollisimman alkuperäisenä ja luonnollisena. Siksi ilahduin, kun huomasin, että hunaja soveltuu teen ja ruuan maustamisen lisäksi myös ihonhoitoon. Haluan säilyttää kosketukseni elämään mahdollisimman luonnollisena ja pyrin siksi välttämään keinotekoisia aineita ihollani. Hunajan monet hyvät ominaisuudet täydentävät ravitsemustamme ja lisäksi hunajalla on myös paljon annettavaa luomulaatuisen ihonhoidon alueella.
Hunajainen hoitovoide on ihonhoitotuote, jonka Donna Taponero kehitti ravitsemaan ja kosteuttamaan luonnollisesti ihoa. Hunajaa käytetään terveydenhuollossa mm. haavahoitotuotteena, koska se rauhoittaa tulehtunutta ihoa hunajan antibakteerisuudesta johtuen.

Hunaja ravitsee, puhdistaa ja syvä kosteuttaa ihoa

Hunajainen ihovoide on ihana, luonnon 100% raaka-aineista valmistettu, luonnontuote ja sen käytön jälkeen iho tuntuu silkinpehmeältä. Sitä voi käyttää ihon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon. Hunajainen hoitovoide sekä pehmittää, että hoitaa ihoa, koska sen sisältämät vitamiinit, antioksidantit ja lukuisat muut ainesosat imeytyvät ihoon vaikuttaen syvällä. Voiteen imeytymistä voi tehostaa esimerkiksi hieromalla sitä ihon pintaan saunomisen yhteydessä. Saunan lämpö tehostaa voiteen imeytymistä. Hunaja kosteuttaa ja ravitsee ihoa samalla, kun mehiläisvaha muodostaa iholle ohuen, suojaavan kerroksen. Mehiläisvaha suojaa ihoa antaen sen kuitenkin hengittää. DT- Hunajainen hoitovoide soveltuu akneihon hoitoon. Hunaja rauhoittaa aknen aiheuttamaa tulehdustilaa ja kosteuttaa ihoa antaen sille aikaa ja tilaa toipua.

Aknen lisäksi hunajalla on havaittu hyviä vaikutuksia couperosa-ihon ja ruusufinnin hoidossa. Hunaja rauhoittaa ihoa vähentäen ihon punoitusta. Hunajalla on antibakteerisen ja kostettavan vaikutuksen lisäksi ihoa puhdistava ominaisuus, siksi sitä käytetäänkin yleisesti ihon hoidossa, kuten ihon hellävaraiseen kuorintaan. Hunaja auttaa ihoasi säilyttämään terveytensä, kosteutensa ja kimmoisuutensa. Imeytyessään ihoon se ravitsee syvältä ja saattaa siinä ohessa lievittää monia vaivoja, kuten jopa reumaattisia kipuja. Siksi voide sopii myös pienten lasten atooppisen ihon hoitoon ja vauvojen vaippaihottumaan.

Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille

Näin kevään kynnyksellä on hyvä lisätä omaan hyvinvointipakkiin Hunajainen ihovoide. Kuppi teetä ja hunajaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin lisää omaa hyvinvointia. Elämä on siinä hetkessä täydellistä. On ihanaa olla ihminen ja kokea elämää sen kaikessa yltäkylläisyydessä, hunajaisessa hetkessä. Ja hörpätä lisää – elämää. Mitä muuta ihminen enää kaipaisikaan, paitsi tietenkin vähän rakkautta.

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.