Luomulaatuista lämpöä

Pakuri- ja Lämmittäväjalkavoide

Talven kylmyys ja karheus tuntuu meidän kaikkien iholla. Talven tuivertamalle ja pakkasen puremalle kuivalle iholle usein tarvitaan jotain lisää – kenties jotain lämpöistä ja jotain luonnollista. Talviaika haastaa ihmisen sydämen ja koko kehon – ”Vilukissat” etsivät ”talvipelastajaa” ja itsehoidon vinkkejä kylmille jaloilleen. Meidän on äärettömän tärkeä pitää huoli ihosta, koska se on ainoa konkreettinen kosketuspinta ympäröivään maailmaan ja toisiin ihmisiin. Elämään kuuluvat luonnolliset kolotukset ja muut vaivat ja kylmät talvet lisäävät elämään oman mausteensa. Osa meistä on innoissaan talven pakkasista ja hohtavista hangista. Osa taas kääriytyy vilttiinsä entistäkin tiukemmalle ja odottavat kärsimättömänä kesän pikaista tuloa. Meille vilukissoille, joiden jalat tahtovat aina ”jäätyä”, on onneksi tarjolla ihania pörröisiä villasukkia. Joskus nekään eivät kuitenkaan auta – tarvitaan avuksi hoitovoiteita ja kenties muutakin. Jalkojen hyvinvointi luo perustan koko olemisen ihanuudelle.

Kylmän päivän ilta – aika hemmottelulle

Kylminä talvi-iltoina, päivän rasitusten jälkeen, on ihana ottaa pieni hemmotteluhetki. Lämpimän suihkun tai saunan päälle voi keitellä teetä ja antaa pienen hetken huomiota jalkojensa hyvinvoinnille. Donna Taponeron Lämmittävä jalkavoide on luotu noita hetkiä varten. Voiteen luonnolliset ja luomulaatuiset ainesosat hellivät jalkoja. Lämmittävän jalkavoiteen perustana oleva luomulaatuisten mehiläisvahan ja rypsiöljyn seos hoitaa jalkojen ihoa hellävaraisesti pehmentäen kovettumat. Jalkojen hieronta lisää itsessään verenkiertoa ja siten lämmittää jalkoja. Hieronnan ja hoitavan pohjan lisäksi voiteen sisältämät öljyt imeytyvät jalkoihin lisäten osaltaan myös verenkiertoa ja rentouttaen jalkoja vähentäen siten niiden levottomuutta. Lämmittävän jalkavoiteen käyttö myös vähentää riskiä herätä yöllä tuskallisiin lihaskramppeihin.

Talven pelastajana Donna Taponeron Lämmittävä jalkavoide

Lämmittävä jalkavoide

Ihanat öljyt hoitavat hellästi ja luonnollisesti. Donna Taponeron Lämmittävä jalkavoide sisältää laventeliöljyä, jolla on lihaksia rentouttava vaikutus. Kamferiöljy taas virkistää verenkiertoa ja hoitaa hermostoa. Kamferilla on myös kipua lievittävä vaikutus. Jos pelkkä hierominenkin lisää verenkiertoa ja siten lämmittää jalkoja, niin jalkoihin imeytyvä voide pitää huolen siitä, että verenkierto pysyy vilkkaampana pidempään. Pehmeillä ja lämpimillä jaloilla on mukava tepastella ja katsella vaikkapa ikkunasta ulkona paukkuvan pakkasen tekemiä taikoja. Elämä on sittenkin mukavaa. Kaikista vuodenajoista voi oppia nauttimaan, kunhan on perusasiat kunnossa ja yhtenä niistä riittävät hoitovoiteet, joilla helliä ihoaan ja oloaan. Lämmittävä jalkavoide ja ihanat pehmeät villasukat on yhdistelmä, jonka kanssa sitä takkaakaan ei välttämättä tarvita.  

Pakurivoide

Pakurivoide

Ihon hyvinvoinnin kannalta toinen merkittävä tuote on Donna Taponeron 100% luonnon raaka-aineista valmistettu Pakurivoide. Se on koko vartalon voide ja sopii kuivalle iholle. Pakurivoide sisältää monipuolisia ominaisuuksia, esimerkiksi sitä voi käyttää niin yövoiteena kuin akneihon hoitoonkin. Pakuri on yksi luonnon voimakkaimmista antioksidanteista, se siis suojaa kudoksia ja hidastaa niiden vanhenemista. Pakuri sisältää myös kevyen aurinkosuojan ja siten se on hyvä voide suojaamaan kasvoja.  Pakuri tulee suoraan suomalaisesta luonnosta, luomulaatuisena, ihollesi.

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.