Nascaria Alastarolla. 21.-22.2019

Nascaria Alastarolla-21.-22.2019

Syksyn kuumin hetki lähestyy, moottorit räjähtävät käyntiin täynnä kilpailullista vimmaa Alastarolla 21. -22.9. Donna Taponeron tuotteilla RacinGPalvelun Nascartiimiä sponsoroivan Fuengicon Oy:n Juha Taponen pääsee haistelemaan mitä raikkainta ilmaa. Edessä on viikonloppu, jota on odotettu. Ilman raikkaus sisältää valtaisan määrän taisteluun valmistautuvien kuljettajien adrenaliinia ja testosteronia. Rata-autoilun kannattajien syyskuun kohokohta sisältää lähtöjä useissa eri kilpailuluokissa

RacinGPalvelu on mukana yhdellä autolla

SanttuV

RacinGPalvelut osallistuu V8 Thunder-luokan lähtöön yhdellä autolla.  V8 Thunder-osakilpailu ajetaan Alastarolla osana Rata SM – viikonloppua. RacinGPalvelun kuljettaja Santtu Vuoksenturja on mukana taistossa Chevrolet Camarollaan.

Rata SM -viikonloppu on moottoriurheilun juhlaa syksyisen arjen keskellä 

Rata-alueella on koettavana jotain ainutlaatuista, nimittäin elämää, joka poikkeaa normaalista arjesta. Kyseessä on kaikkien pikkupoikien unelma, riippumatta pojan iästä. Vanha sanonnan mukaan jokaisessa miehessä asuu pieni Ari Vatanen, rallikenttien kruunattu kuningas. Jokainen haluaisi olla Kimi Räikkönen, jos vain uskaltaisi. Rata-autoilun viehätys taitaa perustua ainakin jossain määrin vaaran ja vauhdin viehätykseen. Katsomossa sen kokeminen on kuitenkin turvallista. Toiset, kisan gladiaattorit, ryntäävät äärimmilleen viritetyillä autoillaan ensimmäiseen mutkaan, tavoitteena saavuttaa mahdollisimman hyvät asemat. Siinä on vaaranpaikka, jonka jättää mielellään toisten koettavaksi, vaikka jännitys on katsomossakin käsinkosketeltavaa.

Kuusenpihkavoide pitää miehet kunnossa

Donna Taponeron luomulaatuiset hoitovoiteet tarjoavat RacinGPalvelun tiimille heidän tarvitsemansa ihonhoidon. Autojen huoltaminen asettaa ihon sekä mekaanisen että kemiallisen rasituksen alle. Mekaanikot tarvitsevat siis aivan yhtä paljon kuin kuskitkin hoitoa, jotta tallin menestys olisi mahdollisimman hyvä. Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide on juuri oikea tuote hoitamaan hiertymiä tai autokemikaalien mahdollisesti ärsyttämää ihoa.

Uskallamme suositella Kuusenpihkavoidetta jokaisen autonasentajan ja kilpailuinsinöörin työkalupakkiin perustuotteeksi. Luonnontuotteena ja luontaisesti antiseptisena se sopii lähes kaikille ihoille, jopa tulehtuneelle. Ainoa ryhmä, jolle emme tuotetta suosittele ovat hartsiyliherkät. Kuusenpihkan antiseptinen ominaisuus perustuu hartsihapoille, jotka soveltuvat kaikille muille paitsi niille 1-3% väestöstä, jolla on hartsiyliherkkyys.

Tinkimätön laadukkuus tuo menestyksen radalla ja ihonhoidossa

Edessä on siis viikonloppu täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuten sanotaan. Ainoa tapa tulla voittajana maaliin on tehdä sen, minkä osaa tinkimättömällä ammattitaidolla ja laadukkaasti. Samalla tinkimättömällä asenteella, jolla RacinGPalveluiden kuskit hyökkäävät luokkiensa pohjoismaiden mestaruuksien kimppuun me teemme luomulaatuisia hoitovoiteita. Emme tingi raaka-aineiden laadusta, emmekä oikaise tuotantoprosesseissa, vaan pyrimme siihen, että jokainen purkki Donna Taponero-voiteita edustaa samaa tinkimätöntä luomulaatua, jota saat ostettua joko apteekeista tai suoraan meiltä omasta verkkokaupastamme. Apteekeissa on saatavissa vasta Kuusenpihkavoide, verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme löydät koko valikoiman. 

Edessä on mahtavaa viikonloppu, jännityksen ilmapiirissä

Ja se äänimaailma, se vasta vaikuttava onkin. Tuhannet hevosvoimat ärjyvät kuskien hillitessä sekä omia että autonsa liiallisia menohaluja. On osattava odottaa lähtövalojen sammumista ja sitten mennään. 

Nähdään Alastarolla, syksyn kuumimman kisan tuoksinassa. Jos törmäämme, niin moikataan. Älä kuitenkaan ihmettele, jos meistä on paikalla ainoastaan Juha ja hänkään ei tunnu olevan tässä maailmassa, sillä hänkin on haistanut taistelun huumaavan tuoksun. Ja jännittää.

Kuvien lähde, rata-autoiluun liittyvät kuvat: Racingpalvelun Facebook sivu

V8 Thunder -sarjan verkkosivu löytyy täältä 

Hanki automekaanikon työkalupakkiisi Kuusenpihkavoidetta täältä

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.