Pakurivoide, luonnon supertuote iholle

Pakurivoide

Talvi on monella tavalla upeaa aikaa. Luonto on aivan erilainen kuin minään muuna vuodenaikana. Kylmyys ja lumi hiipivät pimeyden kanssa iholle lämmön karatessa haikeana siintävään tulevaisuuteen. Talven riemuilla on kuitenkin toinenkin puoli, lisääntyvät ihonhoidon haasteet. Ihon luonnollinen hyvinvointi vaarantuu pohjoisten olosuhteiden vuoksi ja meidän on siksi huolehdittava ihosta luonnon antimien avulla. Pakkanen ja kotiliesien lämpö, eli käytännössä keskuslämmitys ja tulisijat, kuivaavat ilman. Sisäilman suhteellinen kosteus voi laskea 20 prosenttiin talvipakkasilla lämmityksen takia, jopa kolminkertaisesti verrattuna kesäaikaan. Ei siis ole ihme, että iho hilseilee ja osoittaa muutenkin väsymisen merkkejä.

Pakurivoide ruokkii kuivaa ja nääntynyttä ihoa

Äärimmilleen rasitettu iho suorastaan huutaa hoidokseen Donna Taponeron luomulaatuista Pakurivoidetta. Pakurivoide sisältää nimensä mukaisesti koivuista kerättyä pakurikääpää, joka tunnetaan luontaisalalla yhtenä voimakkaimmista, luonnollisista, antioksidanteista. Pakurivoide valmistetaan Donna Taponeron ainutlaatuisella ja meidän kehittelemällämme menetelmällä, jollaista ei ole muilla toimittajilla. Edellä mainitun vuoksi DT-Pakurivoiteen betuliinipitoisuus on erittäin korkea, jopa 53 prosenttia! Miten hoitaa ihoa näin haastavissa olosuhteissa? Pakurikääpää käytetään sekä sisäisesti että ulkoisesti. Donna Taponeron pakurituotteet on tarkoitettu lähinnä ulkoiseen käyttöön ja samalla välitämme sen ihanteellisia ominaisuuksia asiakkaillemme, jotka kaipaavat luonnollisia tapoja hoitaa ihoaan kaikkina vuodenaikoina. Pakurin sisältämä betuliini eli koivuhartsi sisältää samankaltaisia ominaisuuksia kuin kuusenpihkakin. Voide rauhoittaa tulehtunutta ihoa samalla, kun sen sisältämät antioksidantit hidastavat ihon vanhenemista. Hoitovoiteen voidepohja, luomulaatuisella rypsiöljyllä pehmennetty mehiläisvaha, kosteuttaa ja hoitaa kuivunutta ihoa. Voide sopiikin ominaisuuksiensa vuoksi hyvin käytettäväksi esimerkiksi yövoiteena. Voiteen sisältämä betuliini rauhoittaa ihon samalla, kun antioksidantit ja muut pakurin hyvät ainesosat, joita on ainakin 200 erilaista, hoitavat ihoa luonnonmukaisesti. Hyvien ominaisuuksiensa ja sisältämiensä ainesosien vuoksi DT-Pakurivoide soveltuu myös akneihon hoitovoiteeksi.

Aurinko oi, pilveen mennä voi, ja jos ei mene niin pakurikääpä suojaa siltäkin

Pakurikääpä sisältää paljon melaniinia, jonka takia sillä on aurinkovoiteen ominaisuuksia. Kevättalven aurinkoisina päivinä voi olla, että pelkkä DT-Pakurivoide riittää ihon aurinkosuojaksi. Ihoa suojaava vaikutus on kuitenkin sen verran lievä, että kesällä kannattaa käyttää pakurivoiteen lisäksi myös muuta aurinkosuojaa. Mehiläisvahapohjainen hoitovoide soveltuu käytettäväksi myös pakkasella, koska se ei sisällä lainkaan vettä. Voiteet, joissa on vettä mukana, saattavat pahimmassa tapauksessa jopa edistää ihon vaurioitumista. Pakurivoiteen sisältämän melaniinin vuoksi sitä voidaan käyttää myös ihon erilaisten värierojen tasoittamiseen, syventämään rusketusta ja häivyttämään maksaläiskiä.

Riittoisa Pakurivoide – sivele ohuelti

Pakurivoiteen käyttömahdollisuudet ovat moninaiset ja se sopii voiteeksi läpi vuodenaikojen – ihanasti vain ohuelti siveltynä ihollesi. Voide on 100% luomulaatuinen ja vedetön ihonhoitotuote, joka auttaa ihoa selviämään talvi- ja kevätajan haasteista. Voiteen antioksidanttiset ja auringolta suojaavat ominaisuudet hidastavat ihon vanhenemista, mikä on usein luonnollinen seuraus reippaasta ulkoilmaelämästä. Voit siis nauttia talven kirpeistä pakkasista, kevään lisääntyvästä valosta ja runsaista hiihtoretkistä hyvällä mielellä, kunhan repussasi kulkee mukana lämpimän kaakaotermoksen lisäksi myös purkillinen luonnon tehorasvaa eli DT:n luomulaatuista Pakurivoidetta. Elämä on sittenkin ihanaa, vaikka pakkanen välillä puraisisikin. Elämä on hyvää ja tuntuu iholla siltä miltä pitääkin, jokapäiväiseltä arjen ihmeeltä. 

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.