Print
Show current content as RSS feed

Blogi


1 - 10 of 15 results
Published on by

Ristiin ja rastiin pitkin Eurooppaa, maalla, merellä ja ilmassa

Espanja_asuntomessut2019

Tiedätkö miltä tuntuu, kun on lähes koko ajan menossa? Elämässä tulee sellaisia aikoja, kun tuntuu, ettei ehdi kunnolla edes hengittämään. On mentävä ja toimittava, jotta pysyy asioiden tapahtumisen rytmissä mukana. MeilleEspanja_asuntomessut1_2019 lokakuu oli sellaista aikaa. Olimme siellä sun täällä, jotka kaiken päälle sijaitsivat eripuolilla Eurooppaa. Niin ihanaa kuin onkin saada olla edistämässä suomalaisten luomulaatuisten hyvinvointituotteiden menestystä maailmalla, niin vaatii se myös veronsa. Lentokentät ja odotushallit tulevat tutuksi samoin kuin paikalliset ruuhkat ja hätä siitä, pysyykö aikataulussa.

Malmömessan, ekana vuorossa

Kuukauden ensimmäinen matka suuntautui läntiseen naapuriimme Ruotsiin, jossa järjestettiin alan merkittävät Eco Life Scandinavian -messut vähän ennen lokakuun puoliväliä. Se matka meni autolla ja oli taas täynnä tapahtumia. Malmön monikulttuurinen kaupunki esitteli matkan aikana eri puoliaan, joista kaikki eivät olleet pelkästään kauniita ja harmonisia. Tapasimme messuilla alan toimijoita eri puolilta maailmaa.

Messuilla järjestettiin myös vuoden luonnontuote kilpailu, johon osallistuimme pihkavoiteellamme. Menestys oli hyvää, vaikka emme pääpalkintoa saaneetkaan. Messuista jäi mukaan kuitenkin muutakin kuin pelkkiä käyntikortteja, konkreettisia avauksia, jota pitää pohtia ajan kanssa. Yksi avaus oli mahdollisen jakelijan löytyminen Ruotsin markkinoille.  Moste lära nogon svenska! Eli pitänee opiskella vähän ruotsia, jotta vanhat taidot elpyvät ainakin kohteliaisuuksien vaatimalle tasolle.

Kotiin ja kiireessä, tangon pyörteessä

Paluu kotiin ei merkinnyt hyvin ansaittua lepoa, vaan vain varusteiden vaihtamista lennossa. Silmä kävi kiinni, kunnes oli taas aika ryhdistäytyä ja rynniä mukaan Järviradion Tangoristeilylle. Olemme solmineet Järviradion kanssa mielenkiintoisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä olimme esittelemässä tuotteitamme risteilyväelle.  Saimme siinä sujutettua tuotekassit myös tangokuninkaallisille ja jaettua heillekin vähän tietoutta luomulaatuisista Donna Taponero hoitovoiteista.

Hyvät oli laulut, vaikka en itse laulanutkaan. Risteily sujui osaltamme työn merkeissä, vaikka ehdimme piipahtamaan kyllä buffet lounaallakin. Matkan kohokohtia olivat mm radiohaastattelu ja kaksi luentoa, joissa pääsimme jakamaan luomulaatuisen hyvinvoinnin ilosanomaa risteilyväelle. Ja palaute oli hyvää.

Lentäen Euroopan laidalle, messut mielessä

Kuukauden kolmas ja viimeinen reissu vei meidät etelä-Eurooppaan, eli Espanjan aurinkoisille rannoille. Varsinaisena matkakohteen oli taas Fuengirola. Tällä kertaa emme ottaneet riskiä ja vuokranneet asuntoa kuten viime kerralla teimme tunnetuin seurauksin. Ei sinänsä, että pelkäisimme löytävämme taas tanskalaisen komennusmiehen tavaroineen asunnosta, vaan ihan vaan helppouden vuoksi menimme suosiolla hotelliin.Malmoemessan2019

Matkamme syy oli Fuengirolassa Hotelli Palmerasissa järjestetyt kolmannet Espanjan hyvinvointi ja asuntomessut 26. -27.10. Kyseessä on siis tapahtuma, jota ei voi edes verrata meidän suomalaisiin asuntomessuihimme. Koko idea oli erilainen. Messut oli oikeastaan tuote-esittelytilaisuus, jossa oli meidän lisäksemme muitakin näytteilleasettajia.

Matka oli monella tapaa onnistunut. Tapasimme joitakin samoja ihmisiä, joita olimme tavanneet kevättalven matkallamme. Saimme suoraa palautetta tuotteistamme. Kohtaamiset olivat täynnä hyvää mieltä ja iloa, koska ihmiset olivat saaneet tuotteistamme apua. Saimme mukaamme matkalta myös pari uutta jälleenmyyjää Espanjaan, siinäkin mielessäkin matka oli onnistunut.

Kuten aina Juhan kanssa matkustaessa, niin nytkin matkan kohokohdaksi nousi käynti paikallisessa ravintolassa, joka ei ollut turisteille suunnattu rysä, vaan paikallisten suosima paikka. Mitään en juurikaan enää muista, mutta sen muistan, että ruoka oli taas kerran todella hyvää ja kaiken päälle turistiravintoloihin verraten myös halpa. Ilmat olivat lokakuussa vielä sen verran lämpimät, että sitä kulki ihan ilokseen kaupungilla kävellen.

Kotona ja melkein levossa

Lopulta olimme kotona, hieman rasittuneina, myönnettäköön ja  ihan heti kohta oli joulusesonki ja sen myötä alkoi uusi lento markkinapaikoille ja Fuengicon oy:n tulevaisuuteen, joka näyttää entistäkin kiireisemmältä. Tämä on iloa ilman määrää, vaikka välillä vähän väsyttää. Luomun menestyksellä on hintansa.

 

Testaa menestystuotteemme, jota olimme markkinoimassa ja tilaa itsellesi tästä: Kuusenpihkavoide

Read entire post
Published on by

Kuusenpihkavoide maailmaa valloittamassa – Kiinan markkinat avautuvat

kuusenpihkavoide

Lokakuu oli meille merkittävä kuukausi. Kurkotimme pidemmälle kuin kertaakaan ennen. Voisi sanoa, että se oli kuukausi, jolloin otettiin askeleita, joita ei olisi voinut edes kuvitella vain vuosi sitten. Kuten olen kertonut aiemmin, olimme helmikuussa vienninedistämismatkalla Espanjassa. Palatessamme sieltä emme olisi uskaltaneet edes toivoa, että seuraava merkittävä avaus viennin alueella tulisi Kiinan rajattomille markkinoille. Niin kuitenkin kävi.Kiina1

Verkostoituminen kasvataa verkostoja, jopa odottamattomilla tavoilla

Yhteys Kiinaan syntyi yhteistyökumppanimme Adesso Nutraceuticals Oy:n Kristiina Ylihonkon avulla, sillä heillä on ollut jo pidempään kontakteja maahan. Olimme siis Pekingissä vähän ennen lokakuun puoliväliä. Tapasimme Beijing Global Biologicals Co., Ltd:n toimitusjohtaja Mr. Fuju Wangin ja kävimme neuvotteluja kaikkiaan 15 tuntia. Ajoittain tuntui, että pitäisikö nipistää omasta käsivarresta, vaikka ihan vähän ja ihan salaa. Jos vaikka kävisi niin, että sitä heräisikin yllättäen omalta sohvaltaan liian raskaan aterian aiheuttaman ähkyn tunteeseen. Kuitenkin kaikki mitä tapahtui, oli totta.

Olimme yhdessä maailman merkittävimmistä kaupungeista. Huolimatta Pekingin rikkaasta historiasta emme päässeet nauttimaan sen enempää kulttuurista kuin nähtävyyksien katselustakaan. Käsittämättömän suuri kaupunki oli täynnä elämää, joka oli rauhalliseen suomalaiseen arkeen tottuneelle ärsyketulva, joka laittoi kolmessa päivässä kestävyyden koetukselle.

Nähtävyyksiä katselemassa, yliopistoalueella ja sopimuksen teko

Emme olleet siis kielletyssä kaupungissa, no se ei ole syyttä kielletty, emme päässeet myöskään ihmettelemään Taivaallisen rauhan aukiota tai muita merkittäviä kohteita. Näimme sen sijaan mm. Beijing Global Biologicals Co., Ltd:n testilaboratorion, joka sijaitsi Pekingin yliopiston kampuksella.

Loppumattomalta tuntuneiden neuvottelujen jälkeen olimme juhlavassa hetkessä lauantaina 12. lokakuuta. Sopimus Fuengicon Oy:n ja Beijing Global Biologicals Co., Ltd:n välillä allekirjoitettiin. Sovimme tulevan yhteistyömme linjoista. Tuntuu hyvältä ajatella, miten tehty sopimus avaa ovet ensimmäiselle suomalaiselle CE-merkitylle luomulaatuiselle hoitovoiteelle, Kiinan markkinoille. Meidän Kuusenpihkavoiteemme tulee sairaala- ja apteekkilevitykseen. Perinteinen kiinalainen lääketiede perustuu hyvin pitkälle erilaisten luonnosta saatavien kasvien ja yrttien hyödyntämiseen. Kuusenpihkavoiteen käyttö sopii siksi täydellisesti kiinalaisen lääketieteen työkalupakkiin.

Kiinan markkinat Marttilalaisesta näkökulmasta

Kiinan markkinat on niin suuret, että asiaa ajatellessa alkaa vähän heikottamaan. Samalla uskon, että voimme vastata huutoon. Onhan kyse ihmisten hyvinvoinnista, jonka takia kannattaakin ponnistella. Parhaimmassa tapauksessa käy niin, että kiinalaiset saavat hyviä hoitovoiteita ja me suomalaiset työtä. Kaikki Kiinaan menossa olevat tuotteet valmistetaan Suomessa ja paikallisista raaka-aineista. Onhan luontomme kuitenkin ylivertaisen puhdas.

Matka itsessään poikkesi melkoisesti Espanjan matkastamme. Kaikki sujui sulavasti, ilman kommelluksia. Tällä kertaa asuimme kiltisti hotellissa, emmekä koettaneet onneamme paikallisilla airbnb-markkinoilla. Lisäksi kulkeminen valtavassa kaupungissa, jonka lukemattomista neonvaloista ja merkeistä emme ymmärtäneet mitään, oli hoidettu hyvin vieraanvaraiseksi osoittautuneen isäntämme Mr. Wangin toimesta. Matka oli siis määrätyssä mielessä turvallisen ”tylsä”, koska emme joutuneet sen enempää vaarallisiin kuin vauhdikkaisiin tilanteisiinkaan. Yksi matkan kohokohta on mainittava, tai oikeastaan niitä kohokohtia oli pitkin matkaa, mutta yksi erityisen mieleenpainuva, nimittäin aidon kiinalaisen ruuan syöminen paikallisessa ravintolassa.kuusenpihkavoide_PRINTTI

Aitoa ja alkuperäistä, että oli hyvää

Ruoka poikkesi merkittävästi siitä, mitä tarjoillaan täällä kotisuomessa kiinalaisissa ravintoloissa. Alkuperäinen ruoka oli monilta osin ainutlaatuista. Erityisen vaikuttava kokemus oli olla aterioimassa paikallisessa ravintolassa Hot pot -tyylin ruokaa. Siinä ruoka kypsennetään pöydässä. Ruokailija siis kypsentää oman lihansa tai kalansa kuumassa liemessä sitä mukaa kun syö. Kansanomaisesti (Juha) sanottuna oli törkeän hyvää. Ateriaan kuuluu myös monia muita elementtejä, mutta tapa kypsentää liha kuumassa mausteliemessä juuri ennen sen syömistä oli ainutlaatuinen makuelämys. Ensikerralla sitten ehkä sitä pääskysenpesää tai kiinalaista oopperaa. En tiedä, mutta uskoisin ensi kerran kuitenkin tulevan. Passi ainakin on vielä pitkään voimassa.

Klikkaa itsesi verkkokauppaan alla olevasta linkistä.

Testaa itse tai anna lahjaksi tarvitsevalle: Kuusenpihkavoide

Read entire post
Published on by

Nascaria Alastarolla. 21.-22.2019

v8thunder

Syksyn kuumin hetki lähestyy, moottorit räjähtävät käyntiin täynnä kilpailullista vimmaa Alastarolla 21. -22.9. Donna Taponeron tuotteilla RacinGPalvelun Nascartiimiä sponsoroivan Fuengicon Oy:n Juha Taponen pääsee haistelemaan mitä raikkainta ilmaa. Edessä on viikonloppu, jota on odotettu. Ilman raikkaus sisältää valtaisan määrän taisteluun valmistautuvien kuljettajien adrenaliinia ja testosteronia. Rata-autoilun kannattajien syyskuun kohokohta sisältää lähtöjä useissa eri kilpailuluokissa

RacinGPalvelu on mukana yhdellä autolla

SanttuV

RacinGPalvelut osallistuu V8 Thunder-luokan lähtöön yhdellä autolla.  V8 Thunder-osakilpailu ajetaan Alastarolla osana Rata SM – viikonloppua.  RacinGPalvelun kuljettaja Santtu Vuoksenturja on mukana taistossa Chevrolet Camarollaan.

Rata SM -viikonloppu on moottoriurheilun juhlaa syksyisen arjen keskellä 

Rata-alueella on koettavana jotain ainutlaatuista, nimittäin elämää, joka poikkeaa normaalista arjesta. Kyseessä on kaikkien pikkupoikien unelma, riippumatta pojan iästä. Vanha sanonnan mukaan jokaisessa miehessä asuu pieni Ari Vatanen, rallikenttien kruunattu kuningas. Jokainen haluaisi olla Kimi Räikkönen, jos vain uskaltaisi. Rata-autoilun viehätys taitaa perustua ainakin jossain määrin vaaran ja vauhdin viehätykseen. Katsomossa sen kokeminen on kuitenkin turvallista. Toiset, kisan gladiaattorit, ryntäävät äärimmilleen viritetyillä autoillaan ensimmäiseen mutkaan, tavoitteena saavuttaa mahdollisimman hyvät asemat. Siinä on vaaranpaikka, jonka jättää mielellään toisten koettavaksi, vaikka jännitys on katsomossakin käsinkosketeltavaa.

Kuusenpihkavoide pitää miehet kunnossa

Donna Taponeron luomulaatuiset hoitovoiteet tarjoavat RacinGPalvelun tiimille heidän tarvitsemansa ihonhoidon. Autojen huoltaminen asettaa ihon sekä mekaanisen että kemiallisen rasituksen alle. Mekaanikot tarvitsevat siis aivan yhtä paljon kuin kuskitkin hoitoa, jotta tallin menestys olisi mahdollisimman hyvä. Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide on juuri oikea tuote hoitamaan hiertymiä tai autokemikaalien mahdollisesti ärsyttämää ihoa.

Uskallamme suositella Kuusenpihkavoidetta jokaisen autonasentajan ja kilpailuinsinöörin työkalupakkiin perustuotteeksi. Luonnontuotteena ja luontaisesti antiseptisena se sopii lähes kaikille ihoille, jopa tulehtuneelle. Ainoa ryhmä, jolle emme tuotetta suosittele ovat hartsiyliherkät. Kuusenpihkan antiseptinen ominaisuus perustuu hartsihapoille, jotka soveltuvat kaikille muille paitsi niille 1-3% väestöstä, jolla on hartsiyliherkkyys.

Tinkimätön laadukkuus tuo menestyksen radalla ja ihonhoidossa

Edessä on siis viikonloppu täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kuten sanotaan. Ainoa tapa tulla voittajana maaliin on tehdä sen, minkä osaa tinkimättömällä ammattitaidolla ja laadukkaasti. Samalla tinkimättömällä asenteella, jolla RacinGPalveluiden kuskit hyökkäävät luokkiensa pohjoismaiden mestaruuksien kimppuun me teemme luomulaatuisia hoitovoiteita. Emme tingi raaka-aineiden laadusta, emmekä oikaise tuotantoprosesseissa, vaan pyrimme siihen, että jokainen purkki Donna Taponero-voiteita edustaa samaa tinkimätöntä luomulaatua, jota saat ostettua joko apteekeista tai suoraan meiltä omasta verkkokaupastamme. Apteekeissa on saatavissa vasta Kuusenpihkavoide, verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme löydät koko valikoiman. 

Edessä on mahtavaa viikonloppu, jännityksen ilmapiirissä 

Ja se äänimaailma, se vasta vaikuttava onkin. Tuhannet hevosvoimat ärjyvät kuskien hillitessä sekä omia että autonsa liiallisia menohaluja. On osattava odottaa lähtövalojen sammumista ja sitten mennään. kuusenpihkavoide_PRINTTINähdään Alastarolla, syksyn kuumimman kisan tuoksinassa. Jos törmäämme, niin moikataan. Älä kuitenkaan ihmettele, jos meistä on paikalla ainoastaan Juha ja hänkään ei tunnu olevan tässä maailmassa, sillä hänkin on haistanut taistelun huumaavan tuoksun. Ja jännittää. 

 

Kuvien lähde, rata-autoiluun liittyvät kuvat: Racingpalvelun Facebook sivu 

 

V8 Thunder -sarjan verkkosivu löytyy täältä 

Hanki automekaanikon työkalupakkiisi Kuusenpihkavoidetta täältä

 
Read entire post
Published on by

Donna Taponero Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla

 

kansainvaeliset001

Mikä kuuluu kesään? Mitä sinun kesäsi sisältää? Meille Donna Taponerolla se tarkoittaa Kansainvälisiä Suurmarkkinoita ja lukemattomia kohtaamisia eri puolilla Suomea.

Kesä on ihanaa aikaa. Valo ja lämpö herättävät talven horroksesta kokemaan suomalaisen luonnon parhaita puolia, niin on ainakin minun kohdallani. Kesä on monelle ilon, levon ja nautinnon aikaa. Lomailevat suomalaiset suuntaavat tiensä kulttuuririentoihin, mökeille ja erilaisiin kesätapahtumiin. Kesään kuuluvat monenlaiset tapahtumat ja festivaalit, joihin valmistaudutaan huolella. Yhdessä vietetty aika korvaa sitä kiirettä, jota perheet elävät muuna aikana vuodesta. Monet meistä kokevat olevansa kesällä erityisen elossa. Voi olla että olet yksi heistä. Voi toki olla niinkin, että suosikkivuodenaikasi on jokin muu. Vuodenaikojen vaihtelu on kansainvaeliset002rikkautta, koska se tarjoaa meille jokaiselle omat iloa tuottavat hetkemme. Syksyn ruska ja talven kirpeät pakkaset ovat kuitenkin juuri nyt vielä kaukana.

Donna Taponeron kesä kuluu markkinoille erityisesti Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla

Meidän kesäämme on kuulunut oleellisena osana jo muutaman vuoden ajan Kansainväliset Suurmarkkinat. Olemme kiertäneet markkinoilla, eri puolilla Suomea, kohtaamassa ihmisiä levittäen samalla pihkavoidetietoisuutta.

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden tunnelma on omansa. Niihin kuuluu muista poiketen kulkeminen lähes saman myyjäporukan kanssa markkinoilta toisille. Markkinoilla voi aistia ja kokea erilaisia, pääsääntöisesti eurooppalaisia, kulttuureja. Tarjolla on kaikenlaista eksoottista, jota ei vuoden aikana muuten ole välttämättä milloinkaan saatavissa.

Kohtaamisia ja iloa 

Donna Taponero on ollut läsnä jokaisessa suurmarkkinatapahtumassa kesän aikana. Markkinoita järjestetään yhteensä 17 paikkakunnalla. Olemme siis tavanneet valtavan joukon suomalaisia. Kohtaamiset, joita olemme kokeneet, ovat olleet rohkaisevia. On ollut hienoa huomata, miten ihmisten ymmärrys luonnonmukaisen ihonhoidon alueella on syventynyt. Yhä useampi haluaa kokeilla kuusenpihkatuotteitamme. Osa luonnollisestikin hieman skeptisinä, että kokeillaan, jos tuosta olisi johonkin. Olemme tavanneet myös heitä, jotka ostivat aiemmilla kerroilla tuotteitamme pienellä varauksella ja saaneet täydentää heidän varastojaan. Monet kohtaamiset ovat olleet täynnä iloa.

Kansainväliset Suurmarkkinat on kulttuurien kohtaamispaikka

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden taustalla on ajatus luoda tila, jossa eri maiden ja maakuntien erikoisuuksien tuottajat ja valmistajat ovat itse myymässä omia tuotteitaan. Poiketen normaalista mallista, jossa asiakkaalla ei useinkaan ole mahdollista saada kontaktia suoraan valmistajaan, se on kansainvälisillä suurmarkkinoilla koko tapahtuman idea. Vuoden 2018 kansainvälisille suurmarkkinoille osallistui kaikkiaan 127 yrittäjää 32 eri maasta, mikä tarkoittaa sitä, että markkinat olivat aidosti kansainväliset. Mahdollisuus kohdata tuotteen valmistaja on kiehtova. Meille mukana oleville yrittäjille se tarkoittaa 17 mahdollisuutta kesässä luoda hyviä yhteistyösuhteita ja löytää kumppaneita oman liiketoiminnan kehittämiseen. Kuka tietää, mihin tämä kaikki vielä johtaa?

Tärkeintä on ollut kuitenkin se, että olemme olleet kohtaamassa ihmisiä siellä, missä he liikkuvat. Kesä on tapahtumien aikaa. Erilaiset tapahtumat, muutkin kuin vain Kansainväliset Suurmarkkinat, luovat puitteet kohdata lomailevia ja hyväntuulisia ihmisiä. Hyvän mielen hetkissä on helppo jakaa luonnosta tulevan hyvinvoinnin ilosanomaa. Rentoutuneet ja kesästä nauttivat ihmiset ovat avoimempia uusille kokemuksille. Voi käydä niin, että markkinoilta tarttuu mukaan vähän ulkomaisia juustoja, makkaroita, fudgeja ja kotimaista kuusenpihkavoidetta. Noista kaikista ”eksoottisista” tuotteista on varmimmin saatavissa jatkossakin Donna Taponeron SuurmarkkinaLogoluomulaatuisia ihonhoitovoiteita.

Vielä on kesää jäljellä, tai ainakin markkinatapahtumia

Vaikka kesä onkin jo taittumassa ruskan kirjavoittamaan syksyyn, niin eivät suurmarkkinat ole suinkaan vielä ohi. Tulevia markkinatapahtumia on vielä Oulussa, Torniossa, Rovaniemellä ja Helsingissä ja Donna Taponero on niissä kaikissa paikalla yhden tai useamman myyntipaikan voimalla. Poikkea tutustumassa tuotteisiin, täydennä varastoasi ja juttele kuulumisesi, se on parasta markkinaelämää, kohtaamista ihmisten kesken.

 

Tulevat Kansainväliset Suurmarkkinat:

Rovaniemi 5.-8.9.2019

Helsinki 13.-22.9.2019

 

Kansainvälisten Suurmarkkinoiden kotisivu löytyy täältä

Lippulogon kuvalähde: www.eurooppamarkkinat.fi

Testaa markkinoiden suosituin tuotteemme eli Kuusenpihkavoide

Read entire post
Published on by

Kuusenpihkavoiteen uusi elämä, biohajoava rasia apteekin hyllyllä

purkkiauki_rajattu1

Mitä ihminen tarvitsee muuta kuin mielenrauhaa elääkseen hyvin ja pitkään tässä ajassa? Mielenrauhan saavuttamiseksi on hyvä tarkastella kaikkea ympärillään mielenrauhan ja hyvän omantunnon näkökulmasta. Saastuvan maailman keskellä elää ihminen, joka on edelleen täysin luonnontuote. Me tarvitsemme, voidaksemme hyvin, kosketusta luontoon. Luonnosta me olemme aina saaneet tarvitsemamme. Modernin aikakauden keinotekoinen todellisuus, jonka eräänlaisena huipentumana voidaan pitää muovia, hurmasi ihmisen ajaksi kuvittelemaan, että kaikki voidaan tehdä synteettisenä paremmin. Näin ei ole. Aika muuttui, mutta muuttuiko ihminen? Ihminen elää edelleen luonnosta. Suomalainen metsä tarjoaa meille avaimet niin vaurauteen kuin hyvinvointiinkin.

Luonnonsuojelu tuotekehitystä ohjaavana periaatteena

Tarve suojella luontoa on meille kaikille yhteinen, koska meillä on yksi ainoa planeetta asuttavanamme. Emme voi tuudittautua utopioihin, Marsiin muuttamisesta, samalla kun hukuttaudumme erilaisiin saasteisiin. Fuengicon oy pyrkii osaltaan kehittämään omaa toimintaansa ympäristöystävällisempään suuntaan. Emme halua olla osoittamassa tietä mikromuovin maailmanvalloitukselle, vaan ennemminkin tarjoamassa omien mahdollisuuksiemme mukaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia vaihtoehtoja.

Donna Taponerin luomulaatuinen ja CE - merkitty Kuusenpihkavoide pakataan uuteen biohajoavaan rasiaan. Biohajoavat rasiat valmistaa meille suomalainen startup Sulapac  oy. Sulapac on kehittänyt muovin korvaavan puupohjaisen materiaalin, josta voidaan valmistaa erilaisia pakkaustuotteita. Sulapac oy tekee yhteistyötä Stora Enson kanssa tarkoituksenaan saavuttaa merkittävä osuus maailman pakkausmateriaalimarkkinoista. Täysin biohajoava rasia, jopurkkiauki_skaalattulla on muovin kaltaisia ominaisuuksia, kuten veden ja rasvan kestävyys tai hengittämättömyys mahdollistaa uuden biohajoavan materiaalin käytön käytännössä kaikissa niissä pakkausmuodoissa, joissa nyt käytetään muovia.

MIelenrauhaa biohajoavan purkin muodossa

Luomulaatuinen ja CE – merkitty Kuusenpihkavoide sai siis itselleen arvonsa mukaisen rasian. Luomulaatuista voidetta myydään nyt täysin luonnonmukaisessa ja biohajoavassa rasiassa, jonka unohtaminen luontoon olisi ympäristöteko. Kaiken päälle rasia on kaunis kuin korurasia. Sen kehtaa siis hyvinkin antaa lahjaksi sellaisenaan. Tarkkaan ottaen Sulapac oy on myynyt muodoltaan identtistä rasiaa korurasiaksi eräälle merkittävälle suomalaiselle korunvalmistajalle.

Voit siis ostaa tuotteen hyvällä omalla tunnolla, koska et joudu pohtimaan yhtä vaikeimmista eettisistä ristiriidoista, mitä luonnonmukaiseen itsehoitoon tulee, eli miten perustella se, että luonnonmukainen hoitovoide on pakattu muoviseen purkkiin, joka ei häviä edes tuhannessa vuodessa joutuessaan luontoon.

Meidän purkkimme voidaan kompostoida, joten jos unohdat sen metsäretkellä leiripaikalle, ei huolta. Hyvässä tapauksessa se odottaa sinua seuraavaa retkeä varten kiven päällä tai kannon nokalla, käyttövalmiina. Huonoimmassakin tapauksessa purkki on vain maatunut sisältöineen. Sinun ei siis tarvitse tuntea syyllisyyttä mahdollisen unohduksen tapahtuessa. Kyseessä on lopulta luontoa edistävä ja hoitava vahinko, koska purkki sisältöineen ravitsee unohtamispaikkansa luontoa kompostoituessaan, mitä muovipurkki ei tee. 

Jos haluat edistää luonnonsuojelua, osta luonnonmukaisia tuotteita, ilman kysyntää ei synny tarjontaa

Ostaessasi siis meidän luomulaatuista Kuusenpihkavoidettamme apteekista voit varmistaa, että luontoa suojeleva kehitys menee eteenpäin. Biohajoava rasia on mielenrauhan ja hyvän omantunnon rasia. Jokainen ostettu biohajoava rasia on ympäristöteko luodessaan kysyntää muovin korvaaville materiaaleille. Meidän on tartuttava yhdessä toimeen tämä maan ja tämän planeetan pelastamiseksi, koska se on ainoa, joka meillä on. Ihminen on edelleen luonnontuote ja voi parhaiten itselleen sopivassa ympäristössä, joka on puhdas luonto. Elämän yltäkylläisyyttä on siinä, kun voi nauttia luonnosta ja juoda hyvät kahvit todeten, että teknologia on edelleen loistava palvelija, mutta yhtä huono isäntä kuin tulikin. Mennään yhdessä elämän ehdoilla eteenpäin. Biohajoava voiderasia voi tuntua pieneltä askeleelta, mutta yhdessä kaikkien muiden askeleitten kanssa siitäkin voi muodostua valtava loikka ihmiskunnan matkalla takaisin luontoon ja luonnolliseen hyvinvointiin.

Siksi Sulapacin biohajoava voiderasia ja Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide ovat toisilleen täydellisesti sopiva pari! Testaa itse ja ilostu!

 

Tilaa tuote jälleenmyyjältämme

Lisätietoja biohajovasta pakkausmateriaalista Sulapac oy:n verkkosivuilta

Read entire post
Published on by

Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide on nyt CE – sertifioitu

lab-217041_1280

Luonnonmukaisen lääkinnän maailmassa eletään aina pienen epävarmuuden alla. Voiko tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen täysin luottaa? Mitä jos tavara ei olekaan sitä, mitä pitäisi tai sisältää aineita, joita ei mainita raaka-aineluettelossa? Vaikka suurin osa luomulaatuisista tuotteista tehdäänkin käsityönä, niin täyttävät ne useimmiten kuluttajien tiukat terveellisyysvaatimukset. Toki aina jää pieni epävarmuus. Toisaalta kaikessa kuluttamisessa, niin terveystuotteissa, kuin muussakin pelataan viimekädessä luottamuksella. Meidän on voitava luottaa kaupassa valitessamme Valion tai Arlan maitotuotteita, ettei niissä ole melamiinia, kuten eräässä Kiinasta raportoidussa tapauksessa. Luottamus syntyy lopulta luotettavuusmielikuvasta. Emme usko, että kukaan, joka haluaa myydä meille tuotteitaan päivittäiseen ja toistuvaan käyttöön, lähtee tahallaan huijaamaan. Se olisi paras tapa tuhota oma bisnes.

Määrä ei korvaa koskaan laatua, siksi laatu on tärkeimpiä kriterejämme

Me olemme Donna Taponerolla sitoutuneet lääketasoiseen laatuun. Emme käytä mystisiä lisäaineita parantamaan tuotteen koostumusta, väriä, hajua tai muutakaan ominaisuutta. Luomulaatuinen Kuusenpihkavoiteemme säilyy vähintään 12 kk avauspäivästä, mikäli maltat olla käyttämättä sitä loppuun jo ennen. Olemme myös sitoutuneet siihen, että etiketissämme on oikeat tuotetiedot.

Askeleitamme kehityksen tiellä apteekkimyynti ja CE - merkintä

Kuten kerroin jo aiemmassa blogitekstissä, niin olemme pyrkineet pääsemään apteekkimyyntiin jo jonkin aikaa. Yhteistyömme Adesson Nutraceuticals oy:n kanssa mahdollistaa kyseisen tavoitteen toteutumisen. Yhtenä tärkeänä tekijänä apteekkimyynnin mahdollistumisessa on se, että haimme ja saimme Kuusenpihkavoiteellemme CE – merkinnän.

Mitä CE - merkintä tarkoittaa?

Lääkinnälliset laitteet ja valmisteet vaativat CE – merkinnän, jotta niistä voi myydä Euroopan yhteisön alueella. CE – merkintä edellyttää määrätyt kriteerit täyttävien laboratoriotutkimusten tekemistä. Joillakin muilla aloilla CE- merkintään riittää valmistajan ilmoitus. Ihon hoitoon käytettävien tuotteiden kohdalla ei kuitenkaan ole näin. Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteen CE – sertifiointiin liittyvistä laboratoriotutkimuksista vastasi Tamperelainen Fingredient oy, joka on biokosmetiikka-alan startup. Yritys on hyväksytty yhdeksi viralliseksi CE – sertifioinnin vaatimien laboratoriotestien tekijäksi.

Donna Taponeron Kuusenpihkavoide sai CE – hyväksynnän joulukuussa 2018, eli kyseessä on varsin uusi saavutus. CE – merkintä takaa sen, että apteekkimyynnissä oleva tuote täyttää kaikki lääkinnälliselle laitteelle säädetyt vaatimukset. Tuote on siis tutkitusti riittävän laadukas, puhdas ja tasalaatuinen, että sitä voi myydä CE- hyväksyttynä. CE - merkinnän käyttö ilman asiallisia tutkimuksia on kielletty. Kukaan ei siis saa ruveta käyttämään merkintää ihan vain markkinointitarkoituksissa ja luodakseen valheellista kuvaa oman tuotteensa laadusta. On selvä, että moni muukin tuote täyttää CE – merkinnän kriteerit, mutta vain tutkitut tuotteet tekevät sen todistetusti. CE – merkintään liittyy

kuusenpihkavoide_PRINTTI

myös jatkuva valvonta. Ei siis riitä, että tsemppaa sen verran, että saa hyväksynnän ja sitten repsahtaa, kuten entinen mies aurinkorannalla. Laadun jatkuva valvonta on edellytys CE – merkinnän säilyttämiselle. Merkinnän luvaton käyttö voi nimittäin johtaa sakkoihin.

 

Kuusenpihkavoide, Donna Taponeron ensimmäinen CE - hyväksytty tuote

Luomulaatuinen apteekkimyynnissä oleva CE – merkitty Kuusenpihkamme on samaa hyväksi ja laadukkaaksi todettua voidetta kuin ennenkin, nyt sen laatu on vain virallisesti testattu. Apteekkimyynnissä oleva Kuusenpihkavoiteemme on pakattu uuteen, kauniiseen ja biohajoavaan purkkiin.

Elämä on eteenpäin menemistä ja kehittymistä. Samat asiat voi tehdä aina paremmin. Vaikka tuotteemme pysyy jatkossakin samanlaisena laadukkaana luomutuotteena, haluamme viedä kehitystä myös eteenpäin. Yksi askel kestävämpään kehitykseen tulevaisuudessa on voiderasioiden kehitys. Olemme siirtymässä vähitellen laajemmin biohajoavien voiderasioiden käyttöön. Luomulaatuinen Kuusenpihkavoide biohajoavassa rasiassa on hyvinvointia edistävä ympäristöteko, jollaisia haluamme olla Donna Taponerolla tekemässä. Yhteinen tulevaisuutemme ja sen hyvinvoinnin vaaliminen ei ole ylellisyysvalinta, vaan välttämättömyys, mikäli haluamme tulevien sukupolvien voivan nauttia puhtaasta luonnosta, ruuasta, ilmasta ja ihonhoidosta. Huomisen hyvinvointi tehdään tänään.  

 

Klikkaa itsesi tästä Kuusenpihkavoide ostoksille verkkokauppaamme!

Fingredients Oy:n verkkosivut

Lisätietoa CE - merkinnästä, Wikipediassa.

Read entire post
Published on by

Donna Taponeron hoitovoiteet matkalla apteekkeihin, yhteistyössä Adesso Nutraceuticals oy:n kanssa

Apteekki

Mistäpä ihminen itselleen hoitoaineet ja lääkkeet hankkisi muualta kuin apteekista. Tähänastinen kuusenpihkavoiteen apteekkisaatavuus on rajoittunut lähinnä vaseliini- tai emulsiopohjaisiin tuotteisiin. Meidän unelmana on ollut jo pitkään saada tuotteemme apteekkeihin, koska siellä ihmiset käyvät. Vaikka nykyisin löytyykin jo hyvin laajasti erilaisia luontaistuotekauppoja, niin monen ihmisen tie vie edelleen ensisijaisesti apteekkiin. Apteekkiin luotetaan. Apteekkarin valkoiset vaatteet ja kliininen ympäristö luo mielikuvan puhtaudesta ja terveydestä. On siis ymmärrettävää, että useimmat hakeutuvat apteekkiin tarvitessaan erilaisia hoitotuotteita. Toisaalta suurin osa lääkkeistä on edelleen reseptien takana apteekeissa. Apteekissa on siis asioitava, vaikka muuten haluaisikin elää mahdollisimman luonnonmukaista elämää. Lisäksi vielä on niin, että apteekkitiheys taitaa ylittää luontaistuotekauppatiheyden. Me haluamme olla siellä, missä on tarvitseva ihminen.

Adesson kanssa apteekkeihin

Ilomme on suuri, kun voimme kertoa, että olemme aloittaneet yhteistyön apteekkeihin erilaisia tuotteita toimittavan Adesso Nutraceuticals Oy:n kanssa. Yhteistyö on tuore, joten on mahdollista, ettei tuotteemme löydy vielä lähiapteekistasi. Kannattaa kuitenkin kysyä. Mitä useampi kysyy, sitä useampi apteekkari herää tilamaan tuotteitamme ja sitä useampi ihminen saa mahdollisuuden kokea meidän luomulaatuisten hoitovoiteidemme tehon. Apteekkimyynnissä oleva Kuusenpihkavoiteemme on pakattu uuteen biohajoavaan rasiaan, joka on sekä luontoystävällinen että kaunis. Rasia kelpaa hyvinkin sellaisenaan lahjaksi ystävälle, joka ei vielä ole kokenut suomalaisen luonnon parhaita puolia.

Saatavuus paranee kaikkialla maassa

Adesso1

Apteekkimyynti mahdollistaa sen, että sielläkin, missä me emme ole markkinoilla tai ei löydy luontaistuotekauppaa, on saatavilla laadukasta ja riittävän vahvan pitoisuuden omaavaa Kuusenpihkavoidetta. Verkkokauppamme tavoittaa pääasiassa niitä, jotka ovat ostaneet jo aiemmin tuotteitamme, joten se ei ole ratkaissut saatavuusongelmaa niillä alueilla, joilla emme ole olleet mukana paikallisissa markkina- ja messutapahtumissa. Työtä Kuusenpihkavoiteen tunnettuuden eteen on siis yhä jäljellä ja tehtävänä.

Olemme itse sitoutuneet tekemään kaiken, mikä on meidän vallassamme, luomulaatuisen Kuusenpihkavoiteen saatavuuden ja tunnettuuden parantamiseksi. Se, että nyt meillä on kanava auki sille, että kaikki suomen apteekit voivat halutessaan ottaa valikoimaansa Kuusenpihkavoiteemme, on merkittävä askel matkalla kohti laajempaa luonnonmukaisen itsehoidon vallankumousta. Enää ei tarvitse kysellä turuilla ja toreilla, onko tietoa? Tietoa on ja sitä löytyy jokaisesta apteekista, kunhan asiakkaat käyvät riittävän aktiivisesti kyselemässä sen perään.

Apteekkimyynnissä oleva voide on luomulaatuinen

Oleellista ja tärkeää on se, että meidän tuotteemme on luomulaatuinen, eikä sisällä mitään lisäaineita. Se on siksi turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto. Sinun ei tarvitse istua tietokoneen ääressä googlaamassa erilaisia lisäaineita jo pohtimassa, voiko tuota käyttää. Donna Taponeron Kuusenpihkavoide on myös CE -sertifioitu, eli täyttää lääkinnälliselle tuotteelle asetetut hyvinkin tiukat vaatimukset, mitä ilma ovet apteekkeihin eivät olisi edes auenneet.

Yhteistyö Adesso Nutraceuticals Oy:n kanssa mahdollistaa sen, että yhä useampi löytää luonnonmukaisen avun erilaisiin iho-ongelmiinsa. Kortisonin soveltumattomuus tulehtuneelle iholle ja sen ihoa ohentava vaikutus voivat tehdä osalle erilaisista ihottumista kärsiville kortisonin käytön mahdottomaksi. Nyt heillekin löytyy apu apteekista, Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide, jota uskaltaa käyttää vapaasti kaikki paitsi ne 1-3 henkilöä sadasta, joilla on hartsiyliherkkyys. Suomalainen luonto, joka on kaikkialla ympärillämme hoitaen suomalaista sielua, avaa pa

purkkiauki_skaalattu

rantavat lähteensä jokaiselle, yksi apteekki ja yksi asiakas kerrallaan.  

Adesson ja Donna Taponeron yhteiset arvot, molemmat edistävät luonnonmukaista itsehoitoa 

Adesso Nutraceuticals Oy on Kaarinalainen luonnonkosmetiikan ja luomulaatuisten hoitotuotteiden maahantuojayritys, jolla on hyvät yhteydet myös apteekkeihin. Sen lisäksi, että Adesso Nutraceuticals Oy toimii tukkukauppiaana, on yrityksellä myös oma verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteitaan kuluttaja-asiakkaille.

Olemme iloisia siitä, että nyt Adesson vakiintunut asiakaskunta voi hankkia tuotteitamme itselleen tutuksi tulleesta verkkokaupasta. Ostamisen helppous laskee kynnystä kokeilla ja kokea luonnon parantava voima. On meidän kaikkien etu, että saatavuus paranee. Luomulaatuinen iho ansaitsee luomulaatuisen hoitovoiteen ja me tarjoamme sen Adesson avulla yhä useammalle suomalaiselle. Yhä useampi voi saada kosketuksen savupirttien Suomen luonnolliseen hyvinvoinnin lähteeseen, metsän puhdistavaan ja rauhoittavaan voimaan, Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteessa.

Klikkaa itsesi kaupoille ja tilaa Kuusenpihkavoide tästä

Tutustu Adessoon tarkemmin ja klikkaa itsesi Adesson verkkosivuille

 

Read entire post
Published on by

Euro Nascaria Kuusenpihkavoiteen voimalla

Kasnikuva_kisat2019

 

Moottorit ärjyvät, teatterikumimainen vingunta ja pakokaasun haju täyttävät ilman. Aurinko paistaa. Yksi kesän kuumimpia urheilumuotoja tarjoaa elämyksiä vannoutuneille faneille. Autourheilun huuma vie eteenpäin vimmalla. Voitto ei Kisa-autoole vaihtoehto, vaan ainoa tavoite.

Moottoriurheilu vie kehitystä eteenpäin. Se tuottaa siviiliautoihin jatkuvasti turvallisuutta ja taloudellisuutta parantavia innovaatioita.

Autourheilun ja hoitovoiteen liitto

Moottoriurheilu on aidosti fyysisesti haastavaa urheilua, ja huipulla pärjääminen vaatii mitä parhainta fysiikkaa eli huippu-urheilijan ominaisuuksia. Kuljettajaan kohdistuvat g-voimat voivat nousta parhaimmillaan samalle tasolle hävittäjäkoneen kanssa. Tavallisella ihmisellä menisi taju ja niskat huonoon kuntoon. Lisäksi pitkän kisan ajaminen on kuin viettäisi kuivausrummussa iltapäivän. Kisa tietää kuljettajille hikeä, hiertymiä ja lihasten kolotusta. Kaikkeen löytyy kuitenkin apu.

Yhteistyöllä eteenpäin, voittoon!

Donna Taponero on ilokseen mukana suomalaisen Racingpalvelu tiimin menestyksen tavoittelussa. Yhteistyömme sinetöitiin maalis-huhtikuun vaihteessa. Meillä on ilo olla osaltamme vaikuttamassa tiimin kuljettajien hyvinvointiin. Hoitovoiteemme hoitavat niin hiertymät kuin kipeytyneet lihaksetkin.

Suomalainen Racingpalvelu on menestynyt Euro Nascar sarjassa. Sarjan merkitys ja arvostus on kaiken aikaa kasvussa ja se vetää puoleensa aikaisempaa enemmän nimekkäitä kuljettajia, kuten Jacques Villeneuve vuoden 1997 F1–maailmanmestari. Villeneuve ajaa koko sarjan Go Fas Racing -tallissa.

Euro Nascarin lyhytoppimäärä

Euro Nascar-sarja on alkuperäisen amerikkalaisen sarjan eurooppalainen laajennus. Sarja kasvaa ja saavuttaa kaiken aikaa lisääntyvää suosiota urheiluautoilun ystävissä. Nascaria ajetaan normaaleja urheiluautoja muistuttavilla autoilla, jotka ovat kuitenkin täysiverisiä ratakilpailuautoja. Euro Nascaria ajetaan lähinnä keskieurooppalaisilla radoilla. Toisin kuin lajin lähtömaassa Euroopassa ajetaan pääasiassa normaaleilla kilparadoilla. Lajin vaatimukset täyttäviä ovaaleja on koko Euroopassa yksi ja sekin Hollannissa.Kisakalenteri2019

Jokaisessa kisaviikonlopussa jaetaan peräkkäisinä päivinä kaksi kisaa samalla radalla. Kisat ovat alle 100 km mittaisia. Euro Nascarin lisäksi ajetaan Pohjois-Euroopan sarjaa, jossa Racingpalvelun tiimi on pärjännyt erinomaisen hyvin. Kausi 2019 päättyi Racingpalvelun osalta tuplajuhlaan.

Menestyneet menestyvät, kun perusta on kunnossa

Racingpalvelun kuljettajat ottivat Pohjois-Euroopan sarjan kaksoisvoiton V8Thunder–sarjassa Henri Tuomaalan voittaessa ja Ian Wadénin tullessa hopealle. Voitto sinetöitiin suomalaiselle tallille sopivasti kauden päättävässä osakilpailussa Ahveniston moottoriradalla.

Me olemme Donna Taponerolla erityisen iloisia siitä, että saamme osaltamme olla tukemassa Racingpalvelun pyrkimyksiä saavuttaa uusia menestyksiä autourheilun vaativalla alalla. Suomalainen kuljettaja ja tiimi tekevät edelleen kovaa jälkeä ja kansamme maine lentävinä suomalaisina saa taas osaltaan jatkoa ja katetta. 

Suosi suomalaista, niin mekin teemme

Yrityksemme arvoihin kuuluu olla tukemassa suomalaisia menestyjiä. Valitsemme yhteistyökumppanimme samalla huolellisuudella kuin hoitovoiteidemme raaka-aineetkin, vain paras kelpaa. Nyt menemme eteenpäin Racingpalvelun kanssa tavoitteena yhteinen menestys. Voitte odottaa uusia uutisia sponsoroinnin alueelta lähiaikoina. Nyt iloitsemme yhteistyöstä Racingpalvelun kanssa.

Kuusenpihkavoide ja sen mukana muutkin luomulaatuiset hoitovoiteemme kelpaavat urheilijoille, jotka edellyttävät käyttämiltään tuotteilta huippulaatua ja ehdotonta vapautta dopingaineiksi luokiteltavista lisäaineista. Donna Taponeron luomulaatuiset hoitovoiteet sisältävät ainoastaan raaka-aineita, joita voi käyttää vaikka yhdessä dopingtestaajan kanssa, tai antaa hänelle lahjaksi.

Teknologian keskellä on ihminen. Polttoaineen katkusta luontoon kaipaava yksilö, jonka elämän intohimoon voi samastua. Me Donna Taponerolla suhtaudumme samalla intohimolla omaan työhömme kuin Racingpalvelu kilpailemiseen. Haluamme tuoda parasta luonnosta jokaisen käyttöön, niin luomua arvostavalle perheenäidille kuin huippu-urheilijallekin.

kuusenpihkavoide_PRINTTILuonnollinen hyvinvointi kuuluu kaikille, nyt myös Racingpointin kisatiimille

Ahvenistolla haisi kumi ja polttoaine, se on puhtaan kilpailun tuoksu. Metsässä tuoksuu luonto puhtaimmillaan. Metsässä kilpailu hiljenee ja ilmassa tuoksuu kuusenpihka, sateen jälkeen se on raikkautta täynnä. Ajattelen siellä, luonnon keskellä, miehiä haalareissaan, ärjyvissä autoissaan. Tuntuu hyvältä. Tämän hiljaisuuden haluaisin antaa myös heille, sen hoitavan voiman ja kosketuksen luontoon. Nyt voin tehdä sen, jokaisen hoitovoiteen myötä, jonka toimitamme Racingpalvelulle. Vien heille pienen palan suomalaista luontoa, vaikkapa sitten Brands Hatch Indy Circuit-radalle, Iso-Britanniaan, joka kipuilee edelleen Brexitinsä kourissa. Suomalainen luonto on kaikkineen parasta elämälle ja nyt se paras on purkissa.

Soppari1

 

Testaa Kuusenpihkavoide ja klikkaa itsesi tästä kaupoille

Kuvien lähde: Racingpointin FB sivut

RacinGPointin kotisivut löytyy täältä

Read entire post
Published on by

Donna Taponeron mahdoton tehtävä, Marttilasta maailmalle

adventure-baltic-sea-car-21014

Elämä vie eteenpäin ihmistä kuin itsekseen. Joskus asioita vain sattuu ja tapahtuu oikeastaan sen enempää edes yrittämättä. Meidän perheemme tie kuusenpihkavoiteen valmistajaksi ja myyjäksi oli yksi tällainen tarina. Voisi jopa sanoa, että olemme alalla itsestämme ja suunnitelmistamme huolimatta. Kuusenpihkavoide valitsi meidät.

Päädyimme erilaisten vaiheiden kautta Juhan kanssa myymään toisen valmistamia rasvoja, jalkavoiteita ja muita sellaisia. Jossain vaiheessa, jota on jälkikäteen oikeastaan mahdotonta edes kunnolla paikantaa, alkoi molempien mielessä itää ajatus omasta tuotesarjasta. Hoitovoiteiden ihmeelliseen maailmaan tutustuminen herätti mielenkiinnon ja aloitti matkan, joka on edelleen vasta alussa.  Huomasimme sukeltaneemme maailmaan, jonka rajat tuntuvat edelleen olevan tavoittamattomissa. Luomulaatuisten raaka-aineiden ja niiden tarjoamien hyvinvointivaikutusten mahdollisuudet vaikuttivat rajattomilta.

Unelmasta toteutukseen, askelia pelkän toivon varassa

Kuusenpihkaan perehtyminen johti askeliin, joiden seurauksena hento idea kasvoi todellisuuteen synnyttäen lopulta nykyisen tuotelinjan niille varattuine tuotantotiloineen Marttilassa. Olemme ponnistelleet kuusenpihkavoiteen ja siihen perustuvien muiden tuotteiden eteenpäin viemiseksi ja saavuttaneet vähitellen tulosta. Uusia yhteistyökumppaneita löytyi ja asiakassuhteita syntyi kuin itsestään, joku voisi sanoa, että ihmiset putosivat paikalleen kuin sadun Maija Poppanen, suoraan taivaasta. Pienen yrityksen iso unelma vie kuusenpihka-alaa eteenpäin melkoisin harppauksin, näin koemme.

Kuusenpihkan renessanssi, kasvava kiinnostus alaa ja asiaa kohtaan

Kuusenpihkan käyttö on innostanut uusia yrittäjiä alalle. Tuotemäärät kasvavat ja ihmisten tietoisuus kuusenpihkan hyvistä ominaisuuksista sen mukana. Meille jokainen alan toimija on tervetullut koska kukaan meistä ei kykene tyydyttämään yksin sitä kysyntää, jonka luonnonmukaista hoitoa korostava aika on tuonut mukanaan. Yhä useampi ihminen on herännyt miettimään sitä, mitä oikein tulee laitettua iholleen. Ihon hyvinvoinnin merkitys koko ihmisen elämälle on ymmärretty uudella tavalla. Samalla, kun luomulaatuisten elintarvikkeiden kulutus kasvaa, on tapahtunut yleisempikin tietoisuuden muutos. Jos emme halua syödä keinotekoisia aineita, miksi laittaisimme niitä ihollemmekaan? Ihomme on kuitenkin ainoa kosketuspinta ympäröivään maailmaan. Me päätimme heti alussa, että haluamme olla tarjoamassa vain parhaimmista raaka-aineista valmistettuja luomulaatuisia tuotteita, koska uskomme, että jokainen ihminen ansaitsee sen. Emme halua pilata sinun ihoasi lisäaineilla, emmekä ottaa riskiä, että kuulut erityisherkkiin ihmisiin, joille jopa turvallisten arvojen sisäpuolella olevat pitoisuudet aiheuttavat ongelmia.

Kehitystä pienin askelin, suurta päämäärää kohti

Voimakkaan kasvun aika synnyttää helposti vauhtisokeuden kaikkine lieveilmiöineen.  Päätöksemme pitäytyä siinä, että valmistamme luomulaatuiset hoitovoiteemme käsityönä, ehkäisee ennalta vauhtisokeutta ja pitää kasvuvauhtimme hallittuna. Hallittu kasvu takaa asiakkaillemme sen, että he saavat sitä samaa korkeatasoista Donna Taponero -laatua jatkossakin, mihin ovat tottuneet.

Metsä, suomalainen metsä, josta jopa 70 % on luomulaatuista havupuustoa, tarjoaa meille sekä sielua rauhoittavia elämyksiä että parhaimmat raaka-aineet luonnonmukaiseen hyvinvointiin.  Metsän tuoksu on pihkainen. Voit siis kokea yhteyden suomalaiseen luontoon käyttäessäsi meidän luomulaatuisia hoitovoiteita. Niissä tuoksuu raaka-aine puhtaana, koska emme käytä hajusteita.

Tie on vasta alussa. Olemme tulleet selkeästi tietoisiksi siitä miten valtava tarve on, sekä meillä että maailmalla, luomulaatuisille tuotteille. Tietoisuus kasvaa. Unelmamme on olla osaltamme mahdollistamassa sitä, että ihmiset voisivat saada avun asuinpaikasta riippumatta. Matkamme Fuengirolaan, Espanjaan oli ensimmäinen konkreettinen avaus kansainvälisen kaupan alueella.  Tuntuu hyvältä ajatella, että joku jossain saa helpotusta iho-okuusenpihkavoide_PRINTTIngelmiinsa meidän tuotteitamme käyttämällä.  Hyvinvointi on yhteinen asia. Olemme osa yhtä suurta perhettä, ihmiskuntaa, jossa ei ole ollenkaan merkityksetöntä, miten kohtelemme toisiamme, koska sekä hyvyys, että pahuus heijastuvat pitkälle sekä maantieteellisesti että ajallisesti. Me nautimme tai kärsimme esi-isiemme valinnoista ja olemme samalla tekemässä valintoja, joiden seuraukset tulevat myöhempien sukupolvien kannettavaksi. Ei siis ole merkityksetöntä, minkä eteen ponnistelemme nyt. Vaikka eläisimme pienten alkujen päiviä, voi vaikutus olla lopulta koko ihmiskuntaa koskettava. Näin oli silloin kun joku innokas insinööri kehitteli omassa pajassaan hevosetonta ajoneuvoa ja näin on nyt kun me ponnistelemme kehittääksemme aina parempia kuusenpihkatuotteita. Tulevaisuus luodaan tänään ja me haluamme olla siinä mukana.

Testaa kuusenpihkavoide ja klikkaa itsesi kaupoille tästä

Tutustu muihin tuotteisiin ja tee hankintoja verkkokaupassamme, jonne pääset tästä

Read entire post
Published on by

Iso luomi lähti kuusenpihkavoiteella ja nopeasti

KallioLuomi_1

Asiakaspalautetta parhaimmillaan on turkulaisen Johannan (nimeä ei ole muutettu) tapaus.

Johanna on 52 – vuotias perheenäiti, jolla on ollut läpi elämän luomia, osin harmillisissa paikoissa, kuten kasvoissa. Johannan ohimolla oli halkaisijaltaan runsaan 1cm kokoinen, matala luomi, jonka poistamista hän oli harkinnut jo pitkän, koska se vaan näytti kasvavan.  Johanna kertoo itse omasta kokemuksestaan:

”Kuulin jostain, että kuusenpihkavoide voisi auttaa myös luomiin. Olin saanut lahjaksi joitakin Donna Taponeron tuotteita. Joukossa oli myös purkki Donna Taponeron 20 %:sta Kuusenpihkavoidetta. Aloin hoitaa luomea Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteella tammikuussa 2019. Pikkuhiljaa havaitsin muutoksen. Varmistaakseni, ettei kyseessä ollut vain mielikuvitukseni tekemä tepponen, pyysin miestäni kuvaamaan luomen. Otimme kuvia noin viikon välein koko hoidon ajan. Käytin voidetta päivittäin aamuin illoin, toisinaan useamman kerran päivässä.

 Luomi alkoi rapista. Se kuivui ja siitä irtosi pieniä palasia paljastaen alta terveen uuden ihon. Hoitoa oli jatkunut 3 viikkoa ja luomi oli pienentynyt yli puoleen, kun sain vihjeen, että Donna Taponeron Antiseptinen sieni- ja syylävoide saattaisi olla jopa Kuusenpihkavoidetta parempi tuote luomille. Mielestäni edistys oli ollut jo niin hyvää, että epäröin hetken vaihtaa tuotetta. Tein kuitenkin niin. Siirryin käyttämään Antiseptista sieni- ja syylävoidetta. Voiteen teho oli todellakin erinomainen. Viikon käytön jälkeen totesin, että luomi oli käytännössä hävinnyt kokonaan. Luomi, joka oli niin kauan, siis vuosia koristanut ohimoani oli poissa. Tilalla oli tuore ja terve iho. Täytyy tunnustaa, että en olisi uskonut voiteiden tehoavan niin nopeasti. Onneksi en ollut ehtinyt tilata aikaa luomenpoistoon, koska olisin joutunut peruuttamaan sen. ”

Oikea voide oikeaan käyttöön

Kuusenpihkavoide soveltuu luomen hoitoon hyvin, vaikka Antiseptinen sieni- ja syylävoide onkin vielä vähän parempi tuote tuollaiselle kuivalle luomelle. Hoidon toteuttamisen kannalta parasta on se, että voit laittaa rasvaa muun kauneudenhoidon yhteydessä, eikä tarvitse varata aikaa lääkärille. Purkki Antiseptista sieni- ja syylävoidetta maksaa vain hiukan enemmän kuin terveyskeskusmaksu. Voide kestää pienimmälläkin purkkikoolla jopa useita kuukausia, koska se ei sisällä vettä, vaan on täyttä tavaraa pinnalta pohjalle. Ehdit siis käsitellä useammankin luomen tai syylän ennen kuin purkki on tyhjä.Luomi_2

Antiseptisessa sieni- ja syylävoiteessa on yhtenä ainesosana kuusenpihka. Ero Kuusenpihkavoiteeseen syntyy pihkavoiteeseen lisätyistä teepuu- ja timjamiöljyistä, jotka tehostavat kuusenpihkan vaikutusta ja parantavat siten tuotteen sopivuutta erityisesti sienien ja syylien hoidossa. Antiseptinen voide on luonnonmukainen tapa hoitaa mm kynsisieni. Se tehoaa luomiin ja syyliin, niin ettei niitä tarvitse poistaa sen enempää kirurgisesti kuin millään myrkyilläkään. On totta, että syylän happo- tai kylmäkäsittelyllä on mahdollista saada nopeita tuloksia. Käsittely Antiseptisella sieni- ja syylävoiteella voi viedä vähän enemmän aikaa, mutta menetelmä on kivuton ja täysin luonnonmukainen ja soveltuu siksi erinomaisesti mm. lasten iho-ongelmien hoitoon. Kaiken päälle on niin, ettei kylmä- tai kemikaalihoitoa saa tehdä kaikille ihon alueille niihin liittyvien riskien takia. Antiseptisen voiteen luomulaatuiset ja turvalliset raaka-aineet takaavan sen, että voit käyttää voidetta kuten pääsääntöisesti muitakin Donna Taponeron hoitovoiteita niin kasvoilla, kaulalla kuin kantapäissäkin. Kuusenpihkavoide on turvallinen tuote kaikille niille, joilla ei ole hartsiallergiaa, eli 97 -99 %:lle suomalaisista.

Itsehoitoa ilman myrkkyjä, luonnolliset hoitoaineet auttavat aidosti

Edellä kerrottu Johannan tarina on yksi esimerkki niistä monista, joita olemme kuulleet. Monet ovat saaneet avun erilaisiin iho-ongelmiin. Kuusenpihkavoide tai Antiseptinen voide tai joku muu monista luomulaatuisista voiteistamme on tuonut avun tilanteisiin, joissa ihminen on etsinyt iholleen sopivaa apua, löytämättä sitä pitkälle prosessoiduista tuotteista. Luonnon parhaimpien raaka-aineiden yhdistelmä mahdollistaa lempeän ja inhimillisen itsehoidon, joka on kaikkien ulottuvilla, Donna Taponeron tuotteissa.  

Luomi_3Luomi_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Johannan käyttämiin tuotteisiin: KuusenpihkavoideAntiseptinen sieni- ja syylävoide

Read entire post
1 - 10 of 15 results