Print

Blogi

Show current content as RSS feed

Blogi


Published on by

Euro Nascaria Kuusenpihkavoiteen voimalla

Kasnikuva_kisat2019

 

Moottorit ärjyvät, teatterikumimainen vingunta ja pakokaasun haju täyttävät ilman. Aurinko paistaa. Yksi kesän kuumimpia urheilumuotoja tarjoaa elämyksiä vannoutuneille faneille. Autourheilun huuma vie eteenpäin vimmalla. Voitto ei Kisa-autoole vaihtoehto, vaan ainoa tavoite.

Moottoriurheilu vie kehitystä eteenpäin. Se tuottaa siviiliautoihin jatkuvasti turvallisuutta ja taloudellisuutta parantavia innovaatioita.

Autourheilun ja hoitovoiteen liitto

Moottoriurheilu on aidosti fyysisesti haastavaa urheilua, ja huipulla pärjääminen vaatii mitä parhainta fysiikkaa eli huippu-urheilijan ominaisuuksia. Kuljettajaan kohdistuvat g-voimat voivat nousta parhaimmillaan samalle tasolle hävittäjäkoneen kanssa. Tavallisella ihmisellä menisi taju ja niskat huonoon kuntoon. Lisäksi pitkän kisan ajaminen on kuin viettäisi kuivausrummussa iltapäivän. Kisa tietää kuljettajille hikeä, hiertymiä ja lihasten kolotusta. Kaikkeen löytyy kuitenkin apu.

Yhteistyöllä eteenpäin, voittoon!

Donna Taponero on ilokseen mukana suomalaisen Racingpalvelu tiimin menestyksen tavoittelussa. Yhteistyömme sinetöitiin maalis-huhtikuun vaihteessa. Meillä on ilo olla osaltamme vaikuttamassa tiimin kuljettajien hyvinvointiin. Hoitovoiteemme hoitavat niin hiertymät kuin kipeytyneet lihaksetkin.

Suomalainen Racingpalvelu on menestynyt Euro Nascar sarjassa. Sarjan merkitys ja arvostus on kaiken aikaa kasvussa ja se vetää puoleensa aikaisempaa enemmän nimekkäitä kuljettajia, kuten Jacques Villeneuve vuoden 1997 F1–maailmanmestari. Villeneuve ajaa koko sarjan Go Fas Racing -tallissa.

Euro Nascarin lyhytoppimäärä

Euro Nascar-sarja on alkuperäisen amerikkalaisen sarjan eurooppalainen laajennus. Sarja kasvaa ja saavuttaa kaiken aikaa lisääntyvää suosiota urheiluautoilun ystävissä. Nascaria ajetaan normaaleja urheiluautoja muistuttavilla autoilla, jotka ovat kuitenkin täysiverisiä ratakilpailuautoja. Euro Nascaria ajetaan lähinnä keskieurooppalaisilla radoilla. Toisin kuin lajin lähtömaassa Euroopassa ajetaan pääasiassa normaaleilla kilparadoilla. Lajin vaatimukset täyttäviä ovaaleja on koko Euroopassa yksi ja sekin Hollannissa.Kisakalenteri2019

Jokaisessa kisaviikonlopussa jaetaan peräkkäisinä päivinä kaksi kisaa samalla radalla. Kisat ovat alle 100 km mittaisia. Euro Nascarin lisäksi ajetaan Pohjois-Euroopan sarjaa, jossa Racingpalvelun tiimi on pärjännyt erinomaisen hyvin. Kausi 2019 päättyi Racingpalvelun osalta tuplajuhlaan.

Menestyneet menestyvät, kun perusta on kunnossa

Racingpalvelun kuljettajat ottivat Pohjois-Euroopan sarjan kaksoisvoiton V8Thunder–sarjassa Henri Tuomaalan voittaessa ja Ian Wadénin tullessa hopealle. Voitto sinetöitiin suomalaiselle tallille sopivasti kauden päättävässä osakilpailussa Ahveniston moottoriradalla.

Me olemme Donna Taponerolla erityisen iloisia siitä, että saamme osaltamme olla tukemassa Racingpalvelun pyrkimyksiä saavuttaa uusia menestyksiä autourheilun vaativalla alalla. Suomalainen kuljettaja ja tiimi tekevät edelleen kovaa jälkeä ja kansamme maine lentävinä suomalaisina saa taas osaltaan jatkoa ja katetta. 

Suosi suomalaista, niin mekin teemme

Yrityksemme arvoihin kuuluu olla tukemassa suomalaisia menestyjiä. Valitsemme yhteistyökumppanimme samalla huolellisuudella kuin hoitovoiteidemme raaka-aineetkin, vain paras kelpaa. Nyt menemme eteenpäin Racingpalvelun kanssa tavoitteena yhteinen menestys. Voitte odottaa uusia uutisia sponsoroinnin alueelta lähiaikoina. Nyt iloitsemme yhteistyöstä Racingpalvelun kanssa.

Kuusenpihkavoide ja sen mukana muutkin luomulaatuiset hoitovoiteemme kelpaavat urheilijoille, jotka edellyttävät käyttämiltään tuotteilta huippulaatua ja ehdotonta vapautta dopingaineiksi luokiteltavista lisäaineista. Donna Taponeron luomulaatuiset hoitovoiteet sisältävät ainoastaan raaka-aineita, joita voi käyttää vaikka yhdessä dopingtestaajan kanssa, tai antaa hänelle lahjaksi.

Teknologian keskellä on ihminen. Polttoaineen katkusta luontoon kaipaava yksilö, jonka elämän intohimoon voi samastua. Me Donna Taponerolla suhtaudumme samalla intohimolla omaan työhömme kuin Racingpalvelu kilpailemiseen. Haluamme tuoda parasta luonnosta jokaisen käyttöön, niin luomua arvostavalle perheenäidille kuin huippu-urheilijallekin.

kuusenpihkavoide_PRINTTILuonnollinen hyvinvointi kuuluu kaikille, nyt myös Racingpointin kisatiimille

Ahvenistolla haisi kumi ja polttoaine, se on puhtaan kilpailun tuoksu. Metsässä tuoksuu luonto puhtaimmillaan. Metsässä kilpailu hiljenee ja ilmassa tuoksuu kuusenpihka, sateen jälkeen se on raikkautta täynnä. Ajattelen siellä, luonnon keskellä, miehiä haalareissaan, ärjyvissä autoissaan. Tuntuu hyvältä. Tämän hiljaisuuden haluaisin antaa myös heille, sen hoitavan voiman ja kosketuksen luontoon. Nyt voin tehdä sen, jokaisen hoitovoiteen myötä, jonka toimitamme Racingpalvelulle. Vien heille pienen palan suomalaista luontoa, vaikkapa sitten Brands Hatch Indy Circuit-radalle, Iso-Britanniaan, joka kipuilee edelleen Brexitinsä kourissa. Suomalainen luonto on kaikkineen parasta elämälle ja nyt se paras on purkissa.

 

Testaa Kuusenpihkavoide ja klikkaa itsesi tästä kaupoille

Kuvien lähde: Racingpointin FB sivut

RacinGPointin kotisivut löytyy täältä

Read entire post
Published on by

Donna Taponeron mahdoton tehtävä, Marttilasta maailmalle

adventure-baltic-sea-car-21014

Elämä vie eteenpäin ihmistä kuin itsekseen. Joskus asioita vain sattuu ja tapahtuu oikeastaan sen enempää edes yrittämättä. Meidän perheemme tie kuusenpihkavoiteen valmistajaksi ja myyjäksi oli yksi tällainen tarina. Voisi jopa sanoa, että olemme alalla itsestämme ja suunnitelmistamme huolimatta. Kuusenpihkavoide valitsi meidät.

Päädyimme erilaisten vaiheiden kautta Juhan kanssa myymään toisen valmistamia rasvoja, jalkavoiteita ja muita sellaisia. Jossain vaiheessa, jota on jälkikäteen oikeastaan mahdotonta edes kunnolla paikantaa, alkoi molempien mielessä itää ajatus omasta tuotesarjasta. Hoitovoiteiden ihmeelliseen maailmaan tutustuminen herätti mielenkiinnon ja aloitti matkan, joka on edelleen vasta alussa.  Huomasimme sukeltaneemme maailmaan, jonka rajat tuntuvat edelleen olevan tavoittamattomissa. Luomulaatuisten raaka-aineiden ja niiden tarjoamien hyvinvointivaikutusten mahdollisuudet vaikuttivat rajattomilta.

Unelmasta toteutukseen, askelia pelkän toivon varassa

Kuusenpihkaan perehtyminen johti askeliin, joiden seurauksena hento idea kasvoi todellisuuteen synnyttäen lopulta nykyisen tuotelinjan niille varattuine tuotantotiloineen Marttilassa. Olemme ponnistelleet kuusenpihkavoiteen ja siihen perustuvien muiden tuotteiden eteenpäin viemiseksi ja saavuttaneet vähitellen tulosta. Uusia yhteistyökumppaneita löytyi ja asiakassuhteita syntyi kuin itsestään, joku voisi sanoa, että ihmiset putosivat paikalleen kuin sadun Maija Poppanen, suoraan taivaasta. Pienen yrityksen iso unelma vie kuusenpihka-alaa eteenpäin melkoisin harppauksin, näin koemme.

Kuusenpihkan renessanssi, kasvava kiinnostus alaa ja asiaa kohtaan

Kuusenpihkan käyttö on innostanut uusia yrittäjiä alalle. Tuotemäärät kasvavat ja ihmisten tietoisuus kuusenpihkan hyvistä ominaisuuksista sen mukana. Meille jokainen alan toimija on tervetullut koska kukaan meistä ei kykene tyydyttämään yksin sitä kysyntää, jonka luonnonmukaista hoitoa korostava aika on tuonut mukanaan. Yhä useampi ihminen on herännyt miettimään sitä, mitä oikein tulee laitettua iholleen. Ihon hyvinvoinnin merkitys koko ihmisen elämälle on ymmärretty uudella tavalla. Samalla, kun luomulaatuisten elintarvikkeiden kulutus kasvaa, on tapahtunut yleisempikin tietoisuuden muutos. Jos emme halua syödä keinotekoisia aineita, miksi laittaisimme niitä ihollemmekaan? Ihomme on kuitenkin ainoa kosketuspinta ympäröivään maailmaan. Me päätimme heti alussa, että haluamme olla tarjoamassa vain parhaimmista raaka-aineista valmistettuja luomulaatuisia tuotteita, koska uskomme, että jokainen ihminen ansaitsee sen. Emme halua pilata sinun ihoasi lisäaineilla, emmekä ottaa riskiä, että kuulut erityisherkkiin ihmisiin, joille jopa turvallisten arvojen sisäpuolella olevat pitoisuudet aiheuttavat ongelmia.

Kehitystä pienin askelin, suurta päämäärää kohti

Voimakkaan kasvun aika synnyttää helposti vauhtisokeuden kaikkine lieveilmiöineen.  Päätöksemme pitäytyä siinä, että valmistamme luomulaatuiset hoitovoiteemme käsityönä, ehkäisee ennalta vauhtisokeutta ja pitää kasvuvauhtimme hallittuna. Hallittu kasvu takaa asiakkaillemme sen, että he saavat sitä samaa korkeatasoista Donna Taponero -laatua jatkossakin, mihin ovat tottuneet.

Metsä, suomalainen metsä, josta jopa 70 % on luomulaatuista havupuustoa, tarjoaa meille sekä sielua rauhoittavia elämyksiä että parhaimmat raaka-aineet luonnonmukaiseen hyvinvointiin.  Metsän tuoksu on pihkainen. Voit siis kokea yhteyden suomalaiseen luontoon käyttäessäsi meidän luomulaatuisia hoitovoiteita. Niissä tuoksuu raaka-aine puhtaana, koska emme käytä hajusteita.

Tie on vasta alussa. Olemme tulleet selkeästi tietoisiksi siitä miten valtava tarve on, sekä meillä että maailmalla, luomulaatuisille tuotteille. Tietoisuus kasvaa. Unelmamme on olla osaltamme mahdollistamassa sitä, että ihmiset voisivat saada avun asuinpaikasta riippumatta. Matkamme Fuengirolaan, Espanjaan oli ensimmäinen konkreettinen avaus kansainvälisen kaupan alueella.  Tuntuu hyvältä ajatella, että joku jossain saa helpotusta iho-okuusenpihkavoide_PRINTTIngelmiinsa meidän tuotteitamme käyttämällä.  Hyvinvointi on yhteinen asia. Olemme osa yhtä suurta perhettä, ihmiskuntaa, jossa ei ole ollenkaan merkityksetöntä, miten kohtelemme toisiamme, koska sekä hyvyys, että pahuus heijastuvat pitkälle sekä maantieteellisesti että ajallisesti. Me nautimme tai kärsimme esi-isiemme valinnoista ja olemme samalla tekemässä valintoja, joiden seuraukset tulevat myöhempien sukupolvien kannettavaksi. Ei siis ole merkityksetöntä, minkä eteen ponnistelemme nyt. Vaikka eläisimme pienten alkujen päiviä, voi vaikutus olla lopulta koko ihmiskuntaa koskettava. Näin oli silloin kun joku innokas insinööri kehitteli omassa pajassaan hevosetonta ajoneuvoa ja näin on nyt kun me ponnistelemme kehittääksemme aina parempia kuusenpihkatuotteita. Tulevaisuus luodaan tänään ja me haluamme olla siinä mukana.

Testaa kuusenpihkavoide ja klikkaa itsesi kaupoille tästä

Tutustu muihin tuotteisiin ja tee hankintoja verkkokaupassamme, jonne pääset tästä

Read entire post
Published on by

Iso luomi lähti kuusenpihkavoiteella ja nopeasti

KallioLuomi_1

Asiakaspalautetta parhaimmillaan on turkulaisen Johannan (nimeä ei ole muutettu) tapaus.

Johanna on 52 – vuotias perheenäiti, jolla on ollut läpi elämän luomia, osin harmillisissa paikoissa, kuten kasvoissa. Johannan ohimolla oli halkaisijaltaan runsaan 1cm kokoinen, matala luomi, jonka poistamista hän oli harkinnut jo pitkän, koska se vaan näytti kasvavan.  Johanna kertoo itse omasta kokemuksestaan:

”Kuulin jostain, että kuusenpihkavoide voisi auttaa myös luomiin. Olin saanut lahjaksi joitakin Donna Taponeron tuotteita. Joukossa oli myös purkki Donna Taponeron 20 %:sta Kuusenpihkavoidetta. Aloin hoitaa luomea Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteella tammikuussa 2019. Pikkuhiljaa havaitsin muutoksen. Varmistaakseni, ettei kyseessä ollut vain mielikuvitukseni tekemä tepponen, pyysin miestäni kuvaamaan luomen. Otimme kuvia noin viikon välein koko hoidon ajan. Käytin voidetta päivittäin aamuin illoin, toisinaan useamman kerran päivässä.

 Luomi alkoi rapista. Se kuivui ja siitä irtosi pieniä palasia paljastaen alta terveen uuden ihon. Hoitoa oli jatkunut 3 viikkoa ja luomi oli pienentynyt yli puoleen, kun sain vihjeen, että Donna Taponeron Antiseptinen sieni- ja syylävoide saattaisi olla jopa Kuusenpihkavoidetta parempi tuote luomille. Mielestäni edistys oli ollut jo niin hyvää, että epäröin hetken vaihtaa tuotetta. Tein kuitenkin niin. Siirryin käyttämään Antiseptista sieni- ja syylävoidetta. Voiteen teho oli todellakin erinomainen. Viikon käytön jälkeen totesin, että luomi oli käytännössä hävinnyt kokonaan. Luomi, joka oli niin kauan, siis vuosia koristanut ohimoani oli poissa. Tilalla oli tuore ja terve iho. Täytyy tunnustaa, että en olisi uskonut voiteiden tehoavan niin nopeasti. Onneksi en ollut ehtinyt tilata aikaa luomenpoistoon, koska olisin joutunut peruuttamaan sen. ”

Oikea voide oikeaan käyttöön

Kuusenpihkavoide soveltuu luomen hoitoon hyvin, vaikka Antiseptinen sieni- ja syylävoide onkin vielä vähän parempi tuote tuollaiselle kuivalle luomelle. Hoidon toteuttamisen kannalta parasta on se, että voit laittaa rasvaa muun kauneudenhoidon yhteydessä, eikä tarvitse varata aikaa lääkärille. Purkki Antiseptista sieni- ja syylävoidetta maksaa vain hiukan enemmän kuin terveyskeskusmaksu. Voide kestää pienimmälläkin purkkikoolla jopa useita kuukausia, koska se ei sisällä vettä, vaan on täyttä tavaraa pinnalta pohjalle. Ehdit siis käsitellä useammankin luomen tai syylän ennen kuin purkki on tyhjä.Luomi_2

Antiseptisessa sieni- ja syylävoiteessa on yhtenä ainesosana kuusenpihka. Ero Kuusenpihkavoiteeseen syntyy pihkavoiteeseen lisätyistä teepuu- ja timjamiöljyistä, jotka tehostavat kuusenpihkan vaikutusta ja parantavat siten tuotteen sopivuutta erityisesti sienien ja syylien hoidossa. Antiseptinen voide on luonnonmukainen tapa hoitaa mm kynsisieni. Se tehoaa luomiin ja syyliin, niin ettei niitä tarvitse poistaa sen enempää kirurgisesti kuin millään myrkyilläkään. On totta, että syylän happo- tai kylmäkäsittelyllä on mahdollista saada nopeita tuloksia. Käsittely Antiseptisella sieni- ja syylävoiteella voi viedä vähän enemmän aikaa, mutta menetelmä on kivuton ja täysin luonnonmukainen ja soveltuu siksi erinomaisesti mm. lasten iho-ongelmien hoitoon. Kaiken päälle on niin, ettei kylmä- tai kemikaalihoitoa saa tehdä kaikille ihon alueille niihin liittyvien riskien takia. Antiseptisen voiteen luomulaatuiset ja turvalliset raaka-aineet takaavan sen, että voit käyttää voidetta kuten pääsääntöisesti muitakin Donna Taponeron hoitovoiteita niin kasvoilla, kaulalla kuin kantapäissäkin. Kuusenpihkavoide on turvallinen tuote kaikille niille, joilla ei ole hartsiallergiaa, eli 97 -99 %:lle suomalaisista.

Itsehoitoa ilman myrkkyjä, luonnolliset hoitoaineet auttavat aidosti

Edellä kerrottu Johannan tarina on yksi esimerkki niistä monista, joita olemme kuulleet. Monet ovat saaneet avun erilaisiin iho-ongelmiin. Kuusenpihkavoide tai Antiseptinen voide tai joku muu monista luomulaatuisista voiteistamme on tuonut avun tilanteisiin, joissa ihminen on etsinyt iholleen sopivaa apua, löytämättä sitä pitkälle prosessoiduista tuotteista. Luonnon parhaimpien raaka-aineiden yhdistelmä mahdollistaa lempeän ja inhimillisen itsehoidon, joka on kaikkien ulottuvilla, Donna Taponeron tuotteissa.  

Luomi_3Luomi_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Johannan käyttämiin tuotteisiin: KuusenpihkavoideAntiseptinen sieni- ja syylävoide

Read entire post
Published on by

Pihkavoide mikrobeja tuhoamassa

Pisara

Modernin lääketieteen suurimpia saavutuksia oli rokotteiden ja antibioottien keksiminen. Lääketeollisuus uskoi löytäneensä viisastenkiven. Sivistyneen alkemian luolastot tuottivat ratkaisun toisensa jälkeen. Inhimillinen hyvinvointi lisääntyi ja utopia siinsi silmissä lähes tavoitettuna todellisuutena. Sitten tuli muutos. Hyvinvoinnin taivaalle kertyi pahoinvoinnin pilviä ja alkoivat lääketehtailijoiden unettomat yöt. Mikrobit olivat muuttuneet.

Bakteerit muuttuvat samaa tahtia uusien lääkkeiden kanssa, mutta pihkan teho pysyy

Yhä useampi mikrobi on kehittänyt vastustuskykyään käytettyjä lääkkeitä vastaan. Antibioottien ylivoima alkaa olla pelkkä muisto. Optimismi koki kolauksen ja nyt on jo bakteereja, joihin ei mikään tunnu tehoavan, vai tehoaako sittenkin? Voiteina käytettävien lääkkeiden ja hoitorasvojen alueella on tapahtumassa positiivinen muutos. Metsien ihmeaine, kuusenpihka valtaa koko ajan lisää markkinoita. Kuusenpihkavoiteita käytetään jo melko laajasti esimerkiksi haavojen hoidossa ja mikä parasta, antibiootteja ei tarvita.

Kuusenpihkan aseptiset ominaisuudet avaavat uusia mahdollisuuksia myrkyttömässä taistelussa bakteereja vastaan. Joutuessaan kosketuksiin pihkan kanssa bakteerit häviävät taistelun, aina. Bakteerit eivät voi kehittää vastustuskykyä kuusenpihkalle, koska sen teho ei perustu mikrobien tuottamille vasta-aineille. Kuusenpihka tuhoaa mikrobeja tehokkaasti, sillä sen sisältämä hartsihappo rikkoo bakteerin solukalvon. Bakteeri siis kirjaimellisesti menee rikki. Hartsihapon vaikutukselle ei ole mahdollista kehittää vastustuskykyä. Kuusenpihka on siis aine, jossa bakteerit eivät voi elää, vaikka haluaisivatkin. Voit siis käyttää turvallisesti kuusenpihkavoidetta niissä kohdissa, joihin olet aiemmin laittanut jotain antibioottia sisältävää salvaa. Hyvinvointi löytyy sittenkin luonnosta samaan aikaan kun lääketeollisuus painii yhä pahenevien ongelmien kanssa. Yhä uudestaan se häviää taistelun mikrobeille, bakteerien omaaman hämmästyttävän muuntautumiskyvyn takia. Kyseessä on kilpajuoksu, jonka lopputulos on ennalta arvattavissa, tosin vielä tulevaisuudessa. Pahimman tilanteen joutuvat kohtaamaan meidän lapsemme ja lastemme lapset.

Pihkavoide on osa luonnonmaukaista hoitoa, joka pyrkii pysäyttämään bakteerien vallankumouksen

Kuusenpihkavoiteen käyttö ja muutenkin uusien kuusenpihkaan perustuvien hoitavien tuotteiden kehittäminen on mitä parhainta terveystyötä, ei ainoastaan itseä, vaan tulevia sukupolvia ajatellen. Luonnosta löytyy ihmeellisellä tavalla ratkaisuja nykyajan ongelmiin. Tulevaisuudessa voittaja on se, joka löytää luonnon omat lääkeaineet ja ottaa ne käyttöön.kuusenpihkavoide_PRINTTI

Me Donna Taponerolla haluamme olla varmistamassa, ettei kuusenpihka jää kenenkään ulottumattomiin. Mielestämme jokaisella on oikeus saada kokea itse se, miten luonto, jonka osaksi ihminenkin luotiin, hoitaa omiaan. Luonto tarjoaa meille luonnonmukaisia ratkaisuja nykyaikaisiin ongelmiin. Se kuuluu sinulle. Vähenevä antibioottien käyttö saattaa muuttaa uhkaavaa kehityskulkua. Mihin kuusenpihkan hyvät ominaisuudet vielä taipuvatkaan? Emme tiedä. Olemme vasta sen tien alussa, jossa luonnonlääkintä löytää oman, ansaitsemansa arvon teollisten lääkkeiden rinnalla. Siihen asti jatkamme työtä uskoen, että jokainen on hyvinvoinnin arvoinen ja tulevien sukupolvien takia kannattaa etsiä uusia käyttötapoja myös kuusenpihkalle.

Lukuvihje: Artikkeli kuusenpihkan käytöstä haavojenhoidossa

Klikkaa itsesi kaupoille ja testaa pihkavoide

Read entire post
Published on by

Vienninedistämistä Fuengirolassa

Fuengirola_kansi

Helmikuun 13. päivä oli Donna Taponeron ydinryhmälle tärkeä päivä. Oli aika matkustaa sinne, missä Uuno Turhapurokin seikkaili aikoinaan. Oli lähdettävä Espanjaan. Matka aiheutti mukavaa innostusta. Odotukset olivat korkealla, tai no ainakin kohtuulliset, kuten voi odottaa kun kylmästä kärsivä suomalainen pääsee Espanjan lämpöön, vaikka vähän viileämpäänkin. Joka tapauksessa olosuhteet olivat ihan kohdillaan.

Joskus kaikki menee kuin elokuvissa

Lento oli ihan tavallinen ja meni kuten voi olettaakin, ihan hyvin. Todellinen seikkailu alkoi vähän turhapuromaisissa tunnelmissa. Saavuimme majapaikkaan, jonka olimme hankkineet kansainvälisen toimiston kautta. Jätän Bookingin ajan puutteen vuoksi nyt mainitsematta. Oli mukava tulla huoneistoon, jota oltiin juuri siivoamassa. Ystävällinen siivooja poistui ja jätti meidät, matkan uuvuttamat lepäämään, keittelemään kahvia ja ottamaan vähän välipalaa.  Fuengirola_taloja

Kotoisa tunnelma sai äkkiä lopun. Asunnon lukko alkoi rapista ja joku pyrki selvästi sisään. Ennen kuin kukaan meistä ehti reagoida, ovi avautui ja meteli alkoi. Kohtuullisen vaatekaapin kokoinen mieshenkilö tunki sisään melkoisella metelillä. Viimeistenkin huutonuottien sammuttua tilanne alkoi selvitä. Vaatekaappi esittäytyi tanskalaiseksi mieheksi, joka asuu muutaman kuukauden Espanjassa työnsä takia. Hän oli vuokrannut asunnon, meitä ennen ja puoleksi vuodeksi. Kaiken päälle vuokrakin oli jo maksettu, koko ajalle. Siinä me olimme, ihmetellen tilannetta. Molemmilla vuokrasopimus kädessä, joissa oli sama osoite ja päällekkäinen vuokra-aika. No. Tanskalainen oli ensin, meitä isompi ja maksanut vuokransa usealle kuukaudelle etukäteen. Tanskalaisen tuohtumus oli ymmärrettävää siksikin, että siivooja oli vienyt mennessään kaikki hänen tavaransa, mukaan lukien keittiön pöydällä olleet rahat. Oli siis selvää, kuka käskee ja kuka tottelee. Olimme alkuillasta ilman majapaikkaa tavaroittemme kanssa, kadulla. Booking ei voinut enää tehdä siinä vaiheessa mitään. Oli selvittävä ensimmäisestä yöstä ihan itse.

Majatalossa matka katkeaa, hetkeksi

Onneksi lähistöltä löytyi majatalo, johon pääsimme. Majatalon omistaja osoittautui suomalaiseksi Juhaksi, mikä ei ollut ollenkaan huono asia. Tarkkaan ottaen se oli suorastaan erinomainen asia. Mutta se on toinen tarina.

Turhapuromaisesta alusta huolimatta matkasta muodostui oikein mukava. Booking järjesti meille uuden asunnon, joka oli oikeastaan parempi kuin se, jonka Tanska oli jo vallannut. Mukavassa 17˚c lämpötilassa oli helppo nauttia elämästä, niin ja tehdä vähän niitä töitäkin, mitä varten matkaan oli lähdetty.

Suomela ja yllätysten tuote-esittely

Kaiken kommelluksen jälkeen oli hyvä, ettei Donna Taponeron luomulaatuisten hoitovoiteitten esittely Suomelassa ollut heti saapumisen jälkeen vaan vasta maanantaina 18.2, jolloin uusi asuinpaikka oli löytynyt ja ilo palannut. Menimme siis reippain mielin kohtaamaan Aurinkorannikon suomalaisia Suomelaan, joka on Aurinkorannikolla asuvien suomalaisten yhdistys.

Kohtasimme lukuisia ihmisiä. Osalle tuotteemme olivatkin jo tuttuja. Eräskin asiakas totesi, että hänen oli tultava ehdottomasti, kun hänen aiemmin ostamansa voiteet olivat päässeet loppumaan. Oli ilo voida auttaa ystävää hädässä.

Aika Espanjassa toi kohtaamisia, joita ei olisi osannut odottaa, eikä mitenkään valmistella Suomessa ja Suomesta käsin. Eräs Suomelan salissa esittelytilaisuudessa ollut ihminen kertoi tuntevansa eläinlääkärin, joka olisi varmasti halukas hankkimaan voiteita.  Pihkavoiteelle löytyi käyttötarkoitus, jota emme olleet osanneet itse ajatella lainkaan. Nimittäin koirantassut.

Uusia ulkomaisia asiakasryhmiäFuen_katua

Espanjassa jalkakäytävät on päällystetty pääasiassa laatalla. Kuuma laatta taas on koiran tassulle, tai oikeammin anturalle varsin rasittava alusta kävellä. Eläinlääkärit joutuvat hoitamaan jatkuvasti koiria, joiden anturat ovat haavoilla kuumilla laatoilla kävelyn seurauksena. Kuusenpihkavoide on kyseiseen vaivaan täydellinen täsmä apu. Kukapa ei haluaisi hoitaa ”murrensa” tassuja kuntoon, onhan kyseessä ihmisen paras ystävä, joka ansaitsee saman rakkaudellisen huolenpidon kuin kuka tahansa muukin meille tärkeä.

Ensimmäinen espanjalainen jälleenmyyjä, innostaa eteenpäin

Seikkailujen ja keskustelujen lopputuloksena oli ensimmäisen espanjalaisen jälleenmyyjän löytyminen. Kyseessä on Supermercado Nordico, La Leona, joka on mahtipontisesta nimestään huolimatta varsin kompakti kauppa. Kauppa sijaitsee osoitteessa Avenida de Los Boliches 114, tämä tiedoksi siltä varalta, että huomaat seuraavalla Fuengirolan matkallasi tarvitsevasi joko kuusenpihkavoidetta tai jotain muuta Donna Taponeron laadukasta hoitovoidetta.

Kokonaisuudessaan matka oli hieno ja kokemusrikas. Toki jonkun kokemuksen (tanskalaisen välipalan) olisi voinut jättää kokemattakin, mutta jälkeenpäin ajatellen, tuli siitäkin lapsille kerrottavaa.  Seuraavaa vienninedistämismatkaa suunnitellaan jo, pääsisiköhän presidentin siivellä, vaikkapa …Kiinaan. Tai sitten takaisin Fuengirolaan. Aika näyttää.

 

Myyntiae_suomelassaIsaennaen_elkeitaeIrene

Read entire post
Published on by

Pihkavoide vai kortisoni

DonnaB3

 

Ihonhoito on mitä henkilökohtaisin asia. Se on niin henkilökohtainen, että se pitäisi ottaa tosissaan. Nykyinen, lisääntyvä tietoisuus luonnonmukaisista hoitoaineista ja lääketeollisuuden tuotteista pysäyttää miettimään, mitä sitä oikein itseensä laittaa. Haluanko elää niin kuin ihmisen oli tarkoitus? Haluanko säilyttää kosketuksen luontoon, joka on ihmisen oikea koti, vai menenkö syvemmälle keinotodellisuuteen, jossa Big Mac kutistetaan kapselissa nautittavaksi pilleriksi, kuten eräs mainos viime vuonna esitti?

Tiedätkö, mitä käytät?

Itsehoito totutuilla tuotteilla saattaa tarkoittaa pahimmillaan itsensä altistamista jatkuvasti sellaisille kemiallisille yhdisteille, joiden pitkäaikaisvaikutuksia ei lopullisesti tiedetä. Toinen mysteerin alue on mahdollisten käytettyjen lääkkeiden ja tuotteiden odottamattomat yhteisvaikutukset. Minkälaisia uusia molekyylejä ja aineita muodostuu kehossa erilaisten lääkkeiden yhteisvaikutuksena, on tiedon ulottumattomissa oleva asia.

Pihkavoide vai kortisooni, mitä väliä?

Pihkavoide ja kortisonivoide ovat tuotteita, joilla voidaan hoitaa samankaltaisia iho-ongelmia. Vaikka kortisoni onkin hormoni, jota elimistö tuottaa, voi sen käytöllä olla haittavaikutuksia. Ihonhoidossa on huomattava, että kortisonin liiallinen käyttö aiheuttaa ihon ohenemista. Ihon oheneminen taas saattaa nostaa riskiä, että kortisoni pääsee imeytymään ihon läpi vereen. Hydrokortisonia, joka on se yleisimmin tunnettu ulkoisesti käytettävä kortisonivalmiste, ei saa käyttää hiertymien tai haavojen hoidossa. Eikä hoito saisi olla pitkäaikaista. Hydrokortisoni on monella tavalla hyvä voide ja moni on saanut siitä aidosti apua. Hydrokortisonin haittapuolet on kuitenkin hyvä tiedostaa. Hydrokortisonin ulkoisen käytön yhteydessä on turha pelätä osteoporoosia tai muita kortisonihoidon mahdollisia sivuvaikutuksia.

Pihkavoiteen  hyödyt verrattuna kortisoniin

Pihkavoide eroaa kortisonista ratkaisevasti mm siinä, että sitä voidaan käyttää myös hiertymien ja haavojen hoidossa. Pihkavoidetta onkin alettu käyttää yhä laajemmin esimerkiksi palovammojen ja säärihaavojen hoidossa. Molemmat ovat pahimmillaan suorastaan elämää uhkaavia vaivoja. Pihkavoiteen kanssa ei tarvitse pitää käyttötaukoja, kuten kortisonin kanssa. Pihka on luonnon oma antibiootti, mistä johtuen sitä voidaan käyttää turvallisesti myös haavojen hoidossa. Pihkavoidetta voi käyttää niin laajasti ja usein, kuin on tarpeen ihon hyvinvoinnin palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Puhtaana luonnontuotteena Donna Taponeron pihkavoiteet sisältävät ainoastaan luonnollisia ainesosia.   

Hoiditpa siis palovammaa tai ihan vaan muuten ärtynyttä ihoa, saat pihkavoiteesta avun vuoden jokaisena päivänä. Samalla, kun hoidat itseäsi luonnonmukaisella tuotteella, säilytät kosketuksesi luontoon. Voit aistia yhteyden luontoon ja löytää itsestäsi ihmisen, jonka koti on sittenkin luonnossa, vaikka mukavasti kulttuurilla ja sivistyksellä silattuna. Kenenkään ei tarvitse eksyä keinotodellisuuteen, ei siinä miten elää, eikä siinä, miten hoitaa itseään.

kuusenpihkavoide_PRINTTI

Kortisoni ohentaa ihoa pitkäaikaisesti käytettynä. Maailma tulee lähemmäs tavalla, joka ei ole välttämättä toivottava. Pihkavoide sen sijaan palauttaa ihon normaalin toiminnan ja kasvattaa ohentuneeseen ihoon terveyttä tuovaa paksuutta. Iho vahvistuu ottamaan vastaan kaiken mitä elämä antaa, ilonkyyneleen, ponnistelun aiheuttaman hien, puutarhan mullan ja lapsen kosketuksen. Ihon hyvinvointi avaa tien kohtaamiselle ja koskettamiselle, sielujen syvyyksiin asti.

Pihkavoide sopii lähes kaikille ja kaikkeen ihonhoitoon

Donna Taponeron luomulaatuisen kuusenpihkavoiteen hyvät ominaisuudet hoitavat niin maitoruven, vaippaihottuman kuin allergeenin tulehduttaman ihon kuntoon ilman pelkoa mystisistä ainesosista. Kuusenpihkavoide sopii kaikille ihotyypeille, nuorille, vanhoille, kuiville ja rasvaisille, voit siksi käyttää sitä turvallisesti vaikka vastasyntyneen ihon hoidossa. Ainoa rajoitus on hartsiallergia, jota esiintyy 1-3 %:lla suomalaisista. On siis hyvin suuri mahdollisuus, että voit vaihtaa kortisonivoiteet pihkavoiteeseen ja jatkaa turvallisin mielin luonnollista elämää pelkäämättä mahdollisia haittavaikutuksia. Ja elämä hymyilee.   

 

Testaa Donna Taponeron luomulaatuinen Pihkavoide ja klikkaa itsesi kaupoille tästä!

 

Read entire post
More about: Pihkavoide
Published on by

Kuusenpihkavoide, luonnollinen tapa hoitaa ihon ongelmia

RAjattu_naekymaeIhmisen iho on ensimmäinen kosketuspinta elämään, yhteyteen muiden ja koko luomakunnan kanssa. Iho kantaa mukanaan niin ikävän kuin muiston leppeästä kesätuulesta ja auringonpaisteesta. Iho on meidän ensimmäinen ja ainoa todellinen kosketuspintamme ympäröivään maailmaan. Ei siis ole mitenkään merkityksetöntä, miten ihoamme hoidamme. Ihon hyvinvointi heijastuu koko ihmiseen.

Takaisin luonnolliseen

On heräämisen aika. Moderniin ja keinotekoiseen maailmaan tottuneen ihmisen on aika herätä havaitsemaan, mihin elämä on menossa. Me olemme etääntyneet lähtökohdistamme eli luonnosta liian kauas. Ihminen on kuitenkin sama kuin keskiajalla tai kivikaudella. Iho on samanlainen ja tarvitsee samalla tavalla hoitoa. Ihminen on itsessään luomu. Kuitenkin luomuksi luotu ihminen pyrkii täyttämään elämänsä keinotekoisilla asioilla. Olemme päätyneet siihen, että luonnonlääkkeiden markkinointi ja käyttö on ollut hyvin marginaalista toimintaa samalla, kun lääketehtaat ovat tuottaneet uusia kemiallisia yhdisteitä, joiden kokonaisvaikutukset ovat monin osin edelleen tuntemattomia.

Luonnollinen iho tarvitsee luomulaatuiset hoitoaineet. Miksi laittaa ärtyneeseen ihoon jotain mistä ei oikein tiedä mitään, kun on olemassa niitäkin aineita, jotka on testattu käytännössä satojen vuosien ajan? Perinteiset luomulaatuiset kuusenpihkavoiteen raaka-aineet soveltuvat lähes kaikille ihotyypeille. Ainoana poikkeuksena on hartsiyliherkät, joita on kansassamme 1-3 %, on siis noin 97 % mahdollisuus, että kuusenpihkavoide on juuri sinun ihollesi sopivaa.

Kuusenpihkavoiteen paluu lääketieteeseen

Kuusenpihkavoide on nykyisin palaamassa suomalaiseen itselääkintään. Jopa apteekin hyllyiltä löytyy jo jokunen tuote, jotka hyödyntävät kuusenpihkan hyviä ominaisuuksia. Pihkavoidetta on useanlaista, sekä lääketeollisuuden prosessoimaa, että luomulaatuista. Pihkavoiteen lähtökohta on luonnossa. Suomalaisissa metsissä, joissa olemme tottuneet pihkaisiin kuusiin, joten sen pitäminen luomutuotteena on meillä Donna Taponerolla kunnia asiana.

Ihana ja kamala pihka

Joissakin tilanteissa pihka aiheuttaa lähinnä harmistusta, kuten retkeilyn yhteydessä, kun huomataan, että vaatteet ovat pihkassa. Siinä saattaa nokipannukahvihetki mennä vähän pilalle. Toivottavasti kuitenkaan ei. Kahvi on hyvää ja se maistuu erityisen hyvältä luonnossa muutaman tunnin hartaan vaeltamisen jälkeen. Pihkakin on mitä erinomaisin tuote, oikeassa käytössä.

Vähät raaka-aineet suuret tulokset

Kuusenpihkavoide, laadukas sellainen sekoitetaan pihkasta ja mehiläisvahasta ja rypsiöljystä, muita ainesosia ei tarvita. Donna Taponeron kuusenpihkavoide on tehty laadukkaista luomulaatuisista raaka-aineista. Voide ei siis sisällä mitään mystisiä ainesosia, joita olisi prosessoitu kemian tehtaiden loukoissa. Voiteeseen ei ole edes lisätty vettä ja siksi pienikin purkki kestää kauan. Voide ei myöskään pilaannu herkästi. Avatun purkin rasva on käyttökelpoista vähintään vuoden DT-Extravahva_kuusenpihkavoideavaamisesta lukien. Pihkavoide on siis siinä erilainen tuote moneen muuhun verraten, ettei sitä tarvitse käyttää kuukauden tai kolmen sisällä avaamisesta. Purkki kestää pidempään kuin luulisikaan.  Jos arvostat ihoasi, ainoaa todellista kosketuspintaasi, niin hoivaa sitä tuotteilla, jotka auttavat aidosti ja ilman mystisiä lisäaineita. Pihka parantaa ja hoitaa luonnollisella tavalla ihmistä, jolle luonto haluaa lahjoittaa hyvinvointia. Voit kokea kosketuksen luontoon, aistia kuusimetsän tuoksun ja hoitaa itseäsi, tavalla, jota elämä kiittää.

 

Osta ja testaa extravahva kuusenpihkavoide, klikkaa itsesi kaupoille!

Lukuvinkki koskien kuusenpihkavoiteen käyttöä: Me Naisissa julkaistu blogi, johon pääset tästä.

 

Read entire post
Published on by

Pihkavoide - esi-isiemme ihonhoitotuote

Kuusenpihkavoide_rajattu

Pihkavoide tulee metsästä. Metsä, suuri ja tuntematon, synkkäkin on suomalaisen elämän lähde. Tapio tarjosi antejaan niin marjojen, sienien, riistan kuin lääkinnällisten kasvien muodossakin. Sinne meni suomalainen mies, kirves olkapäällään, tarmokkain askelin, kaskeamaan ja raapimaan leipää perheensä pöytään. Siellä suomalainen kohtasi pyhän, tunsi ikuisuuden kosketuksen ja vapaana puhaltavan tuulen kasvoillaan. Jänis tai hirvi, kumpikin kelpasi, kotona odottavalle perheelle. Mies oli elementissään ja synnytti suomalaisuutta.

Pihkavoide syntyi luonnosta

Suomalaiseen kansanluonteeseen on vaikuttanut voimakkaasti syvä ja kiinteä yhteys luontoon. Suomen teollistuminen ja kaupungistuminen on tapahtunut varsin myöhään verraten Keski-Euroopan kehitykseen. On siis luontevaa, että kansamme vahva yhteys luontoon näkyi kaikessa, myös siinä, miten ihmiset hoitivat itseään.

Kaskien ja savupirttien maassa oli luonnollista etsiä elämisen edellytyksiä yhteydestä luontoon. Sieltä haettiin lähes kaikki, mitä tarvittiin. Omasta metsästä ja omalta pellolta, oman navetan uumenista, sieltä tuli niin ruoka, vaatetus kuin suojakin. Ei siis ole ihme, että pihka on ollut osa suomalaista kansanlääkintää jo vuosisatojen ajan. Emme itse asiassa tiedä sitä, missä vaiheessa pihkan käyttö keksittiin. Kuka oli hän, joka ensimmäisenä hieraisi pihkaa haavoihinsa ja hämmästyi, emme tiedä, emme sitäkään, miksi hän tuli hieraisseeksi pihkaa haavaansa. Saattaa toki olla, että se tapahtui vahingossa puunkaatohommien yhteydessä. Niin kuin yleensäkin, monet asiat ovat saaneet alkunsa erehdyksestä tai vahingosta. Sen tiedämme kuitenkin, että varhaisin pohjoismainen tekstilähde, joissa puhutaan pihkasta ja sen käytöstä lääkinnällisiin tarkoituksiin oli vuonna 1578 julkaistu lääkärikirja. On varmaa, että kuusenpihkaa oli käytetty kansan keskuudessa jo pitkään sitä ennen. Pihka on siis meidän suomalaisten perinteinen ihonhoitoaine.

Historia on osa meitä

Kuusen pihkan historia on samalla meidän oma historiamme. Se on tarina suomalaisuuden syntyhistorian savuisista pirteistä, sieltä, missä pelto raivattiin käsin ja katovuosista kärsittiin yhdessä. Pihkan tarinaa ei voi erottaa meidän tarinastamme. Isämme löysivät pihkan hoitavat ominaisuudet sattumalta ja toivat sen tiedon meille asti siitäkin huolimatta, että jossain vaiheessa elettiin aikaa, jolloin uskottiin modernin lääketieteen syrjäyttävän kaiken kansanviisauden. Kansa oli kerännyt kokemusta vuosisatojen aikana hoitaessaan mitä ihmeellisimpiä vaivojaan suoraan luonnosta saatavilla tuotteilla. Oli keitetty kuusenkerkkäteetä, haudutettu ratamon lehdellä ja niin edelleen. Oli monia konsteja, jotka olivat auttaneet aidosti, mutta joita ei voinut patentoida. Parasta suomalaisessa perinnelääkinnässä on se, ettei elämän lahjaa, sitä minkä luonto lahjoittaa, voi patentoida, se kuuluu kaikille. Vanha viisaus läpäisi ajan testin, se selvisi modernismin haasteista ja tuli ulos laboratoriosta voittajana. Kuusenpihkavoide on edelleenkin luomulaatuisena puhdas luonnontuote. Ja sellaisen sen tulisi pysyäkin.kuusenpihkavoide_PRINTTI

Luonnollista hyvinvointia suoraan luonnosta, puhtain perinteisin raaka-ainein

Voit kokea yhteyden savupirttien suomeen joka kerta kun avaat kuusenpihkavoidepurkin. Esi-isäsi käyttivät samaa tavaraa. Sama luonnon parantava kosketus, sama elämän ihme, jonka sinä koet nyt, oli myös heidän kokemuksensa. Ja viisaus menee eteenpäin, tulevien sukupolvien hyödyksi. Donna Taponeron luomulaatuinen kuusenpihkavoide tarjoaa sinulle ylellisen kosketuksen historiaan. Siinä on pihka luonnollisimmillaan, mahdollisimman vähän prosessoituna, kaikki arvokkaat ainesosat tallella. Luomulaatuinen kuusenpihka on sinua varten, joka haluat hoitaa itseäsi luonnosta saaduilla tuotteilla, niillä samoilla hyväksi koetuilla aineilla, jotka saivat aikanaan esi-isiemme hyväksynnän. He uskoivat jättävänsä meille, jälkeen tulleille, aarteen ja niin mekin uskomme Fuenqicon oy:ssä.

Valitessasi Donna Taponeron tuotesarjan luomulaatuisia tuotteita olet osaltasi varmistamassa sitä, että kuusenpihkan historia jatkuu myös tulevaisuudessa.  

Osta ja testaa Kuusenpihkavoide, klikkaa tästä kaupoille!

  

Donna Taponeron Talvipäivä 11.2.2019 klo 10.00 – 19.00. Os Heikolantie 1. Marttila. Tule ja hyödynnä talvipäivän edut! Tervetuloa!

Read entire post