Tulosta

Me & tehtaanmyymälä

Me & tehtaanmyymälä

100_suomalainen_verkkokauppa1

TERVETULOA!

Donna Taponero on suomalaisia 100% luonnontuotehoitovoiteita valmistava yritys Varsinais-Suomessa.

Ideologianamme on valmistaa toimivia perinteisiä tuotteita luonnon raaka-aineista, jotta kehomme välttyisivät liiallisilta kosmetiikkakemikaaleilta.

Kaikissa voiteissamme on pohjana suomalainen mehiläisvaha ja pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy. Voiteidemme raaka-aineet ovat 100% luonnosta ja voiteemme ovat vedettömiä ja lisäaineettomia.
 
Suomalainen metsä, josta jopa 70 % on luomulaatuista havupuustoa, tarjoaa meille sekä sielua rauhoittavia elämyksiä että parhaimmat raaka-aineet luonnonmukaiseen hyvinvointiin. Metsän tuoksu on pihkainen. Voit siis kokea yhteyden suomalaiseen luontoon käyttäessäsi meidän luomulaatuisia hoitovoiteitamme. Niissä tuoksuu raaka-aine puhtaana, koska emme käytä hajusteita.

Suosituin tuotteemme on kuusenpihkavoide, jota on käytetty pitkään haavojen hoidossa. Jotkut sairaalat ja vanhainkodit käyttävät pihkavoidetta jopa sääri- ja makuuhaavoihin. Se on erinomainen tulehduksen poistaja ja monet ovat saaneet siitä avun myös kuivan ihon hoidossa, kuten halkeileville kantapäille.

Tuotteemme löydät sekä verkkokaupastamme www.donnataponero.com että monilta messuilta ja tapahtumista joihin osallistumme ympäri vuoden!
 

TEHTAANMYYMÄLÄ


Tehtaanmyymälästämme löydät sekä Donna Taponeron että High Way of Lifen koko tuotevalikoiman.

Donna Taponero Tehtaanmyymälä

Tehtaanmyymälämme sijaitsee Marttilassa, tuotantotilojemme yhteydessä. Valmistamme tuotantotiloissamme itse käsin Donna Taponero-hoitovoiteet 100% luonnon raaka-aineista.
Samassa tilassa on hyvinvointituotteiden maahantuontiyrityksemme High Way of Life:n varasto.

Tehtaanmyymälässä on esillä koko valikoima, sekä lisäksi joitain poistuvia tuotteita.
Paljon tuotteita vaihtuvin alennuksin!

Järjestämme myymälässä tasaisin väliajoin tempauksia, joista saat parhaiten tiedon tykkäämällä Facebook -sivustamme sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Tervetuloa tutustumaan hyvinvointituotteisiimme ja tekemään erinomaisia löytöjä!

OSOITE

Donna Taponero Tehtaanmyymälä
Heikolantie 1
Marttila

AVOINNA

Ma-pe aina kello 10.00 - 16.00
Myös sopimuksen mukaan muina aikoina, soita ja sovitaan milloin olet tulossa; puh. 040 960 1144. Olet tervetullut!