Antiseptinen voide

(3)

26,90 57,90 

Antiseptinen voide. Tehokas apu syyliin ja ontelosyyliin eli molluskoihin. Pehmittää känsät. Tehokas hoitovoide sieni-infektioihin, kynsisienen hoitoon ja huuliherpekseen.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

DT-voiteissa on pohjana luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy, sekä luomulaatuinen mehiläisvaha. Mehiläisvaha ja rypsiöljy yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), teepuuöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil), kuusenpihka (Picea Abies Resin), timjamiöljy (Thymus Vulgaris Oil).

Käyttö: Ota voidetta pieni määrä spaattelin avulla iholle. Levitä voide puhtain sormin puhtaalle ja kuivatulle ihoalueelle. Levitä voidetta hoidettavalle alueelle kaksi kertaa päivässä (tai useammin). Käytä känsiin, syyliin, kynsisieneen ja kovettumiin.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), teepuuöljy (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil), kuusenpihka (Picea Abies Resin), timjamiöljy (Thymus Vulgaris Oil).

Säilyvyys Säilyy avaamisesta 12kk
Koko

30ml, 50ml, 100ml

Pakkaus

Metallinen, Muovinen

3 arviota tuotteelle Antiseptinen voide

  1. tintti

    Tällä voiteella mieheni känsät saivat kyytiä, suosittelen jos jollain on känsäongelmia.

  2. Annika H. (Varmennettu asiakas)

    Kutinaan jos minkälaiseen! Kun tytölläni oli molluskoja, ostin tätä voidetta kun tätä messuilla niin kehuttiin. Kehut olivat täysin aiheelliset, sillä voide vei kutinaa ja poltetta, mikä molluskoista tuli. Itselläni kutiavat varvasvälit ja siellä on hautumia, tämä voide auttaa siihenkin kutinaan hyvin paljon. Huolellinen pesu ja kuivaus ja antiseptinen voide päälle, avot!

  3. Raija Vuori

    Olen hoitanut kynsisientä tämän avulla kohta vuoden verran ja kynsi on melkein jo entisellään. Ohut kerros varpaan juureen on ollut riittävä, 30 ml purkista ei ole juurikaan kulunut.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme