Aurinko-kesäkassi

Aurinko-kesäkassi sisältää Pakurivoiteen 50ml, Hunajaisen ihovoiteen 100ml ja Pakurisaippuan 90g.

42,00 

Pakurivoide 50ml

tasoittaa ihon pigmenttiä, kosteuttaa ja eheyttää rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Tehokas voide akne- ja atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoitoon, suojaa myös ihoa pesun aiheuttamalta kuivumiselta. Erinomainen kosteuttava ja suojaava käsivoide. Pakurivoiteen sisältämä pakuri on yksi vahvimpia antioksidantteja suojaten ihoa hapettumiselta eli vanhenemiselta. Tasoittaa ihon pigmenttiä ja korjaa rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Voiteen sisältämä melaniini-pigmentti suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä syventäen rusketusta.

Ainesosat: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Inonotus Obliquus Extract)

Hunajainen ihovoide 100ml

Donna Taponeron Hunajainen ihovoide ravitsee ja kirkastaa ihoa. Voide rauhoittaa ihon tulehduksia sillä hunaja on luonnostaan antibakteerista. Siksi se sopii ärtyneen ihon, kuten aknen hoitoon sekä rauhoittamaan vauvojen vaippaihottumaa. Voide tekee ihosta ravitun, kosteutetun ja jättää ihon silkinpehmeäksi!

Ainesosat: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera), mehiläisvaha (Cera Flava), hunaja (Mel)

Pakurisaippua 90g

Hoitava ja kosteuttava saippua. Erinomainen kuivalle, atooppiselle ja psoriasisiholle. Hellävarainen, hoitava ja tehokkaasti puhdistava saippua. Koko vartalon pesuun ja hyvinvointiin.

Ainesosat: Kookosöljy (Sodium Cocoate), oliiviöljy/auringonkukkaöljy (Sodium Olivate/Sunflowerate), rypsiöljy (Sodium Rapeseedate), glyseriini (Glycerin), mehiläisvaha (Sodium Beeswax), Pakuriuute (Inonotus Obliquus Extract)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurinko-kesäkassi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.