Kuusenpihkavoide 20%

(3)

16,90 39,90 

Vahva, perinteinen Kuusenpihkavoide 20% hoitaa nopeasti ja tehokkaasti halkeilevan ihon, naarmut, haavat, hiertymät ja rikkinäiset kynsinauhat kuntoon. Sopii erilaisten ihottumien hoitoon.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Vahva, perinteinen Kuusenpihkavoide 20% hoitaa nopeasti ja tehokkaasti halkeilevan ihon, naarmut, haavat, hiertymät ja rikkinäiset kynsinauhat kuntoon. Sopii erilaisten ihottumien hoitoon. Kuusenpihkavoide eheyttää hoidettavan ihoalueen sisältäpäin eli ”pohjasta pintaan”.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera), kuusenpihka (Picea Abies Resin), mehiläisvaha (Cera Flava)

Puhdista ja kuivaa tulehtunut ihoalue ja sivele voidetta ohuelti. Koska DT-Kuusenpihkavoide on vedetön tuote, se on erittäin riittoisaa, joten hyvin pieni määrä voidetta kerralla riittää. Voidaan myös levittää kerros voidetta sideharsolle, joka asetetaan haavan päälle ja sidotaan. Hoitoa toistetaan niin monta kertaa että hoidettava ihoalue on parantunut. Turvallinen käyttää pitkiäkin aikoja, usein kuitenkin jo muutama hoitokerta riittää.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera), kuusenpihka (Picea Abies Resin), mehiläisvaha (Cera Flava)

Koko

30ml, 50ml, 100ml

Pakkaus

Metallinen, Muovinen

3 arviota tuotteelle Kuusenpihkavoide 20%

  1. Jonna Aittokoski

    Täydellinen voide! Sain kasvoistani rasvaluomen voiteen avulla pois.

  2. Ritva Rannila

    Tyttären kanssa käytetty ihorikkoihin. Koiralle tassuhin. Auttaa

  3. Pirjo Repola

    Kaikista hyönteisten pistoihin tarkoitetuista voiteista ylivoimaisesti paras! Ollut mökillä jatkuvassa käytössä tänä hyttysrunsaana kesänä sekä lastenlapsilla, vierailla että itselläni. Myös kaikkiin hiertymiin ei muuta voidetta todellakaan tarvita, helpottaa ja hoitaa niin nopeasti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme