Kuusenpihkavoide 20%

(7)

17,90 41,90 

Vahva, perinteinen Kuusenpihkavoide 20% hoitaa nopeasti ja tehokkaasti halkeilevan ihon, naarmut, haavat, hiertymät ja rikkinäiset kynsinauhat kuntoon. Sopii erilaisten ihottumien hoitoon.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Vahva, perinteinen Kuusenpihkavoide 20% hoitaa nopeasti ja tehokkaasti halkeilevan ihon, naarmut, haavat, hiertymät ja rikkinäiset kynsinauhat kuntoon. Sopii erilaisten ihottumien hoitoon. Kuusenpihkavoide eheyttää hoidettavan ihoalueen sisältäpäin eli ”pohjasta pintaan”.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), kuusenpihka (Picea Abies Resin), mehiläisvaha (Cera Flava).

Puhdista ja kuivaa tulehtunut ihoalue ja sivele voidetta ohuelti. Koska DT-Kuusenpihkavoide on vedetön tuote, se on erittäin riittoisaa, joten hyvin pieni määrä voidetta kerralla riittää. Voidaan myös levittää kerros voidetta sideharsolle, joka asetetaan haavan päälle ja sidotaan. Hoitoa toistetaan niin monta kertaa että hoidettava ihoalue on parantunut. Turvallinen käyttää pitkiäkin aikoja, usein kuitenkin jo muutama hoitokerta riittää.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), kuusenpihka (Picea Abies Resin), mehiläisvaha (Cera Flava).

Koko

30ml, 50ml, 100ml

Pakkaus

Metallinen, Muovinen

7 arviota tuotteelle Kuusenpihkavoide 20%

 1. Jonna Aittokoski

  Täydellinen voide! Sain kasvoistani rasvaluomen voiteen avulla pois.

 2. Ritva Rannila

  Tyttären kanssa käytetty ihorikkoihin. Koiralle tassuhin. Auttaa

 3. Pirjo Repola

  Kaikista hyönteisten pistoihin tarkoitetuista voiteista ylivoimaisesti paras! Ollut mökillä jatkuvassa käytössä tänä hyttysrunsaana kesänä sekä lastenlapsilla, vierailla että itselläni. Myös kaikkiin hiertymiin ei muuta voidetta todellakaan tarvita, helpottaa ja hoitaa niin nopeasti!

 4. Mies Paimiosta

  kaksi vuotta minulla hoidettiin säärihaavaa mutta kun ostin tätä, sairaanhoitaja ei meinannut uskoa kun se parani.

 5. Noora

  Ponini paha usean sentin mittainen potkuruhje parani vuorokaudessa Kuusenpihkavoiteella. Rupea ei edes muodostunut, alkoi vain kasvaa tervettä ihoa haavan päälle! Hoidan myös eläinteni pienetkin haavat tällä.

 6. Johanna L.

  Ihottuma käsistä paranee muutamassa päivässä. Oiva voide haavoihin, revenneisiin kynsinauhoihin, haavaisiin ja kuiviin kantapäihin. Myös kuiva, röpöllöinen luomi ohimolta lähti 4 viikon hoidon ja rapsutuksen ansiosta, eikä ole kasvanut takaisin.

 7. Pia

  Sain painekyllästetystä puusta tikun sormeen, taipeeseen. Tällä tuotteella lähti muutamassa tunnissa ”tyntymään” pois eikä tulehtunut😊muita positiivisia puolia:erittäin suosittu pienen väen kesken koska ei kirvele ja parantaa kaikki naarmut todella nopeasti

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme