Luonnon loisto

Luonnon loisto -setti sisältää Arctic Shea Oat Balmin 50ml, Kuusenpihkavoiteen 20% 30ml, Mesiangervovoiteen 50ml ja Detox SyrinxZa syväpuhdistavan saippuan

86,00 

Arctic Shea Oat Balm 50ml

Sheavoi sisältää runsaasti iholle tärkeitä A- ja E-vitamiineja ja antioksidantteja. Se sopii kaikille ihotyypeille, syväkosteuttaa, tehostaa solujen uusiutumista ja imeytyy nopeasti. Voidaan kayttää hiuksiin  jätettävänä hoitoaineena. Valmistettu Varsinais-Suomessa, Marttilassa.

Ainesosat: Suomalainen kauraöljy (Avena Sativa Kernel Oil), karitevoi (Butyrospermum Parkii Butter).

CE-Kuusenpihkavoide 20% 30ml

Voide suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se myös nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Donna Taponeron 20% Kuusenpihkavoide on ensimmäinen suomalainen luonnontuote, joka on saanut CE-merkinnän. Se on lääkinnällinen hoitovoide, Sulapacin, biohajoavassa, rasiassa. Pihkavoide ei sovellu hartsiyliherkille.

Ainesosat: Kylmäpuristettu luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), pihka 20% (Picea Abies Resin).

Mesiangervovoide 50ml

Mesiangervo lievittää kipua ja virkistää verenkiertoa. Hoitaa myös iho-ongelmia, sopii hyvin kuivalle iholle sekä huulivoiteeksi. Auttaa myös päänsärkyyn ja kihtikipuihin.

Ainesosat: Luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), mesiangervouute (Filipendula Ulmaria Extract).

Syrinx Za syväpuhdistava saippua

Sopii kaikille ihotyypeille. Saippua poistaa nopeasti ympäristöstä tulleet epäpuhtaudet, minkä jälkeen zander-järvisedimentti (luonnonöljy) ja muut ainesosat pääsevät ravitsemaan, korjaamaan ja elvyttämään ihoa luonnollisesti. Sopii myös meikin poistoon. Tuote on dermatologisesti testattu. Valmistusmaa Iso-Britannia.

Ainesosat: Zander-järvisedimentti (Zander Clay), oliiviöljy (Sodium Olivate), risiiniöljy (Sodium Castorate), kookosöljy (Sodium Cocoate), kurkuma (Curcuma Longa), mehiläisvaha (Cera Flava), sadevesi (Aqua).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luonnon loisto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme