Metsän raikkaus

Metsän raikkaus -setti sisältää Pakurivoiteen 50ml ja Pakurisaippuan 80g

35,00 

Pakurivoide 50ml

Sopii erityisesti kuivalle iholle, vartalolle sekä kasvoille yövoiteeksi. Pakurikääpä on pääasiassa koivun rungon sisällä kasvava lahottajasieni. Puun ulkopuolella kasvava ja näkyvä osa on pikimusta pakuri, josta niin sisäisesti kuin ulkoisesti käytettävät pakurituotteet valmistetaan. Sisäisesti pakuria on pitkään käytetty luontais- ja kansanlääkinnässä. Pakuri on yksi maailman voimakkaimpia antioksidantteja. Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka tuhoavat ihokudosta ja soluja. Pakuri rauhoittaa tulehtunutta ihoa sen sisältämän betuliinin eli koivun hartsin ansiosta. Melaniini on pigmentti, joka suojelee ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta syventäen rusketusta ja suojellen UV-säteilyltä. Pakuria käytetäänkin kosmetiikassa myös ihon värierojen tasoittamiseen.

Ainesosat: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Chaga Mushroom Exctract).

Pakurisaippua 80g

Donna Taponeron artesaanisaippua sopii erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle sekä psoriaatikoille. Jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi pesun jälkeen. Soveltuu myös hiusten pesuun, kuivalle päänahalle ja meikinpoistoon. Suosittelemme käyttämään yhdessä DT- Pakurivoiteen kanssa.

Ainesosat: Kookosöljy (Sodium Cocoate), oliiviöljy (Sodium Olivate), auringonkukkaöljy (Sodium Sunflowerate), rypsiöljy (Sodium Rapeseedate), glyseriini (Glycerin), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute/jauhe (Chaga Mushroom Extract/Powder).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsän raikkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme