Pakurivoide ja -saippua

49,80 

Donna Taponeron Pakurivoide sisältää suomalaista koivun pakuria, joka on yksi maailman voimakkaimpia antioksidantteja. Pakurivoide suojaa ihoa hapettumiselta, hidastaen ihon vanhenemista, tasoittaen värieroja ja helpottaen erilaisia iho-ongelmia.

Erinomainen kuivalle, atooppiselle ja psoriasisiholle. Setti sisältää 100 ml Pakurivoiteen ja Pakurisaippuan.

Pakurivoide tasoittaa ihon pigmenttiä, kosteuttaa ja eheyttää rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Tehokas voide akne- ja atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoitoon, suojaa myös ihoa pesun aiheuttamalta kuivumiselta. Erinomainen kosteuttava ja suojaava käsivoide. Pakurivoiteen sisältämä pakuri on yksi vahvimpia antioksidantteja suojaten ihoa hapettumiselta eli vanhenemiselta. Tasoittaa ihon pigmenttiä ja korjaa rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Voiteen sisältämä melaniini-pigmentti suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä syventäen rusketusta. Suomalainen 100% luonnontuote, käsityönä tehty.

DT-voiteissa on pohjana pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy, sekä luomulaatuinen mehiläisvaha. Mehiläisvaha ja rypsiöljy yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Ainesosat Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Inonotus Obliquus Extract)

 

Hoitava ja kosteuttava saippua. Erinomainen kuivalle, atooppiselle ja psoriasisiholle. Hellävarainen, hoitava ja tehokkaasti puhdistava saippua. Koko vartalon pesuun ja hyvinvointiin. Paino n. 100g.

Ainesosat Kookosöljy (Sodium Cocoate), auringonkukkaöljy (Sodium Sunflowerate), rypsiöljy (Sodium Rapeseedate), glyseriini (Glycerin), mehiläisvaha (Sodium Beeswax), Pakuriuute (Inonotus Obliquus Extract), pakurijauhe (Inonotus Obliquus powder)
Pakkaus

Metallinen, Muovinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pakurivoide ja -saippua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.