Pakurivoide

(6)

17,90 41,90 

Donna Taponeron Pakurivoide sisältää suomalaista koivun pakuria, joka on yksi maailman voimakkaimpia antioksidantteja. Pakurivoide suojaa ihoa hapettumiselta, hidastaen ihon vanhenemista, tasoittaen värieroja ja helpottaen erilaisia iho-ongelmia.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Pakurivoide tasoittaa ihon pigmenttiä, kosteuttaa ja eheyttää rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Tehokas voide akne- ja atooppisen ihon sekä psoriasiksen hoitoon, suojaa myös ihoa pesun aiheuttamalta kuivumiselta. Erinomainen kosteuttava ja suojaava käsivoide. Pakurivoiteen sisältämä pakuri on yksi vahvimpia antioksidantteja suojaten ihoa hapettumiselta eli vanhenemiselta. Tasoittaa ihon pigmenttiä ja korjaa rikkinäistä ja tulehtunutta ihoa. Voiteen sisältämä melaniini-pigmentti suojaa ihoa auringon haitalliselta UV-säteilyltä syventäen rusketusta. Suomalainen 100% luonnontuote, käsityönä tehty.

DT-voiteissa on pohjana pöytyäläisen Myssyfarmin luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy, sekä luomulaatuinen mehiläisvaha. Mehiläisvaha ja rypsiöljy yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja jättävät ihon silkkisen pehmeäksi. Mehiläisvaha suojaa ja rauhoittaa ihoa.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Inonotus Obliquus Extract).

Ota voidetta pieni määrä spaattelin avulla iholle. Levitä voide puhtain sormin puhtaalle ja kuivatulle ihoalueelle.

 • Kasvoille yövoiteeksi
 • Kuivalle iholle
 • Akneen
 • Suonikohjuihin
 • Maksaläiskiin
 • Käsi-, jalka- ja vartalovoiteeksi
 • Auringonottovoiteena (Pakurin sisältämä melaniini syventää rusketusta ja suojaa ihoa UV-säteilyltä. Pakurivoidetta ei kuitenkaan ole tutkittu tarpeeksi aurinkovoiteena, joten suositeltavaa on suojata iho myös perinteisellä aurinkovoiteella.)
Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Inonotus Obliquus Extract).

Koko

30ml, 50ml, 100ml

Pakkaus

Metallinen, Muovinen

6 arviota tuotteelle Pakurivoide

 1. Anna

  Käytän joka ilta kasvoille. Aivan mahtava tuote, ihoni hehkuu

 2. Kiia

  Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Pienikin määrä riittää pitämään ihon hyvin kosteutettuna, joten tuotetta riittää kuukausiksi päivittäin käytettynä. Toimii myös erittäin hyvin näppyihin. Ne ikäänkuin ”kuihtuvat” pois tuotteen vaikutuksesta ilman ihon kuivettumista.

 3. Johanna

  Käytän kasvoille iltaisin ja joskus aamuisinkin. Iho voi todella hyvin tämän tuotteen ansiosta.

 4. Erika Backman

  Laitan tätä kaikkiin pieniin ja isoihin nirhaumiin ja haavoihin ja ne paranevat oikeasti päivissä! Aivan upea ja ihmeellinen tuote 😍

 5. Piritta Punnonen (Varmennettu asiakas)

  Riittävä voide vaikka käytän sitä joka ilta 😊

 6. Siiri L

  En pärjää ilman pakurivoidetta. Jos voide pääsee loppumaan, parissa päivässä akne alkaa oireilemaan, tulee tulehtuneita finnejä. Tämä on ihme tuote, iho pysyy kunnossa eikä kiristä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme