Hybridi Pyykinpesupallo

(2)

Hybridi Pyykinpesupallo on luonnollinen, tuoksuton ja edullinen vaihtoehto perinteisille pyykinpesuaineille. Ekologinen valinta allergikoille ja herkkäihoisille. Likatahroja irrottavia suolakidepellettejä, erikseen myynnissä, suositellaan lisättäväksi pesupalloon noin puolen vuoden käytön jälkeen. Pesupallo kestää noin vuoden, kun sillä pesee maksimissaan 8 kg pyykkiä enintään kerran päivässä.

25,80 

Hybridi Pyykinpesupallo on luonnollinen, tuoksuton ja edullinen vaihtoehto perinteisille pyykinpesuaineille. Ekologinen valinta allergikoille ja herkkäihoisille! Pallon teho perustuu maasta saataviin eri mineraaleihin, jotka on puristettu pieniksi, pyöreiksi pelleteiksi. Pyykinpesua tehostamaan on lisätty luonnonmukaisia suolakidepellettejä. Pesupallo kestää noin vuoden, kun sillä pesee maksimissaan 8 kg pyykkiä enintään kerran päivässä. Likatahroja irrottavia pellettejä suositellaan lisättäväksi pesupalloon noin puolen vuoden käytön jälkeen.

Ainesosat

Keraamiset kuulat sisältävät: SiO2 Piidioksidi 66,23%, Al2O3 Alumiinioksidi 11,11%, Fe2O3 Rautaoksidi 1,57%, Na2O Natriumoksidi 1,8%, ZnO Sinkkioksidi 4,38%, CaO Kalkki 5,98%, K2O Kaliumoksidi 4,78%, MgO Magnesiumoksidi 2,32%, B2O3 Booritrioksidi 1,08%, Clunch (savi) 0,75%. Pesupallo on kierrätysmuovia.

Laita pyykinpesupallo pesukoneeseen pyykin joukkoon, max. 8 kg. Suuremmissa pyykkimäärissä suositellaan käytettäväksi kahta pesupalloa. Esikäsittele likatahrat luonnollisella tahranpoistoaineella ennen konepesua. Max. lämpötila 60 oC.

Ensimmäinen pesukerta: pese tummia vaatteita, koska keraamisista kuulista voi irrota tummaa pölyä, joka huuhtoutuu pois ensimmäisellä käyttökeralla. Palloa ei tarvitse poistaa pesukoneesta huuhtelun, linkouksen tai kuivauksen aikana. Huom. jätä pesupallo kerran kuukaudessa auringon valoon pariksi tunniksi, se uudistaa palon sisällä olevia keraamisia kuulia, jolloin kuulat ”latautuvat” ja niiden pesuteho paranee.

Huomioi erityisesti pesupallon käytössä: pidä lasten ulottumattomissa; Vältä sisällön koskettamista ja joutumista silmiin tai suuhun; Pesupallo voi olla liian kovapintainen erittäin ohuille ja pehmeille materiaaleille; Pienentämällä linkousnopeutta säästät energiaa, vaatteita ja pesupalloa.

Toimintaperiaate: pesupallo pitää veden pH:n emäksisenä ja siten lika irtoaa tekstiileistä. Pesupallo lisää vesimolekyylien liikettä varmistaen tehokkaan pesun.

Esimerkkejä hyödyistä ja vaikutuksista: 

 • pesee vaatteet kylmässäkin vedessä ilman valkaisuainetta, pesuainetta tai saippuaa
 • allergiatestattu – sopii herkälle iholle
 • jättää vaatteisiin puhtaan tuoksun
 • poistaa hometta, bakteereja ja hajuja
 • ehkäisee pesukoneen ruostumista, kalkkeutumista ja karstoittumista
 • poistaa vedessä olevan kloorin
 • säästää satoja euroja vuodessa verrattuna perinteisiin pesuaineisiin
 • ei sisällä synteettisiä yhdisteitä ja vähentää huuhtelun tarvetta sekä säästää sähköä ja vettä
 • suojaa tekstiilikuituja värjäytymiseltä ja hapettumiselta
 • ylläpitää kuitujen joustavuutta
 • käy kaikkiin pesukoneisiin
Ainesosat

Keraamiset kuulat sisältävät: SiO2 Piidioksidi 66,23%, Al2O3 Alumiinioksidi 11,11%, Fe2O3 Rautaoksidi 1,57%, Na2O Natriumoksidi 1,8%, ZnO Sinkkioksidi 4,38%, CaO Kalkki 5,98%, K2O Kaliumoksidi 4,78%, MgO Magnesiumoksidi 2,32%, B2O3 Booritrioksidi 1,08%, Clunch (savi) 0,75%. Pesupallo on kierrätysmuovia.

Paino 264 g
Mitat 10,5 × 11 × 11 cm

2 arviota tuotteelle Hybridi Pyykinpesupallo

 1. Tarja Niittylä

  Näyttäisi olevan riittävän pienet reiät, ettei ala heti kohta kylvämään kuulia pitkin kylppäriä.

 2. Suvi

  Pesee todella hyvin, mutta joudun vähentämään tähtiä sen vuoksi, että en ymmärrä pallon täyttösysteemiä. ”Korkki” meni minulla vahingossa pallon sisälle. Sen irrottaminen muutenkin oli työn ja tuskan takana. Onkohan pallo nyt täysin käyttökelvoton, vaikka luulin sen olevan ekologinen vaihtoehto ja kestävän pitkään. ☹️ Paketissa ei ole selkeitä ohjeita mistä kohdin pallo on tarkoitus avata, joten on epäselvää missä kohdin täyttö/tyhjennysreikä on.

  • Noora Heinonen

   Kiitos pesupallo-viestistä, harmillista että ”nappi” on jotenkin pallon sisään päässyt. Palloa ei saa muuten auki. Saisitko sen kaivettua esim. pinseteillä sieltä ulos? Nimenomaan tämän korkin kautta palloon laitetaan täyttöpelletit sisään, se napsautetaan varovasti auki esim. ruokaveitsen kärjellä (ei siis terävällä veitsellä).

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme