Pihka-tervavoide

(2)

17,90 41,90 

Pihka-tervavoide rauhoittaa ja kosteuttaa tehokkaasti kuivan ja kutiavan ihon sekä auttaa nopeasti kutinaan. Pihka lievittää tulehdusta. Voide hoitaa kuivat ja halkeilevat kantapäät ja auttaa kutiaviin itikan pistoihin. Tervan tuoksu toimii myös hyönteisten karkoittamisessa.

Suomessa valmistettu, 100% luonnontuote, käsintehty.

Tervattujen veneiden ja ratapölkkyjen tuoksuinen, nostalgisia tunteita herättävä Pihka-tervavoide, on tehokas apu rauhoittamaan kutiavan ihon ja hyönteisten pistot. Tervasta saat avun myös kutiavaan ihottumaan ja pihka rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Voide kosteuttaa ja pehmittää kovettumia, eheyttää halkeilevat kantapäät. Tervan tuoksu pitää hyönteiset loitolla, eli se on luonnon oma hyttyskarkotin.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), kuusenpihka (Picea Abies Resin), terva (Wood Tar).

Ota voidetta pieni määrä spaattelin avulla iholle. Levitä voide puhtain sormin puhtaalle ja kuivatulle ihoalueelle.

Ainesosat

Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), kuusenpihka (Picea Abies Resin), terva (Wood Tar).

Koko

30ml, 50ml, 100ml

Pakkaus

Metallinen, Muovinen

2 arviota tuotteelle Pihka-tervavoide

  1. Jonas Westerlund

    Olen kokeillut kaikkia markkinoilla olevia voiteita ja mikään ei vedä vertoja tälle voiteelle! Teen fyysistä työtä ja käteni ovat kovilla, saan atooppista ihottumaa ja tämä voide on auttanut minua! Suosittelen sitä lämpimästi, pidän myös tervan tuoksusta. Täyden kympin tuote!

  2. Joakim Karvonen

    Pehmensi haavan jalassa niin että sillä pystyy kävelemään ja rauhoitti aluetta nopeuttaen paranemista huomattavasti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme