Puhtauden lumo

Puhtauden lumo -setti sisältää Pakurivoiteen 50ml ja Detox SyrinxZa -syväpuhdistavan saippuan

45,00 

Pakurivoide 50ml

Sopii erityisesti kuivalle iholle, vartalolle sekä kasvoille yövoiteeksi. Pakurikääpä on pääasiassa koivun rungon sisällä kasvava lahottajasieni. Puun ulkopuolella kasvava ja näkyvä osa on pikimusta pakuri, josta niin sisäisesti kuin ulkoisesti käytettävät pakurituotteet valmistetaan. Sisäisesti pakuria on pitkään käytetty luontais- ja kansanlääkinnässä. Pakuri on yksi maailman voimakkaimpia antioksidantteja. Antioksidantit suojelevat kehoa vapailta radikaaleilta, jotka tuhoavat ihokudosta ja soluja. Pakuri rauhoittaa tulehtunutta ihoa sen sisältämän betuliinin eli koivun hartsin ansiosta. Melaniini on pigmentti, joka suojelee ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta syventäen rusketusta ja suojellen UV-säteilyltä. Pakuria käytetäänkin kosmetiikassa myös ihon värierojen tasoittamiseen.

Ainesosat: Luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), pakurikääpäuute (Chaga Mushroom Extract).

Syrinx Za -syväpuhdistava saippua

Sopii kaikille ihotyypeille. Saippua poistaa nopeasti ympäristöstä tulleet epäpuhtaudet, minkä jälkeen zander-järvisedimentti (luonnonöljy) ja muut ainesosat pääsevät ravitsemaan, korjaamaan ja elvyttämään ihoa luonnollisesti. Sopii myös meikin poistoon. Tuote on dermatologisesti testattu. Valmistusmaa Iso-Britannia.

Ainesosat: Zander-järvisedimentti (Zander Clay), oliiviöljy (Sodium Olivate), risiiniöljy (Sodium Castorate), kookosöljy (Sodium Cocoate), kurkuma (Curcuma Longa), mehiläisvaha (Cera Flava), sadevesi (Aqua).

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puhtauden lumo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme