Talven pelastus

Talven pelastus -setti sisältää Lämmittävän Jalkavoiteen 100ml, Inkivääri-MSM-hoitovoiteen 100ml, Kuusenpihkavoiteen 100ml ja Mesiangervovoiteen 100 ml

114,00 

Lämmittävä Jalkavoide 100ml

Lämmittävä jalkavoide virkistää verenkiertoa jaloissa, minkä ansiosta se rentouttaa ja lämmittää palelevia ja väsyneitä jalkoja. Lisäksi voide ennaltaehkäisee lihaskramppeja. Laventeli tunnetusti rentouttaa lihaksia ja vähentää kipuja. Kamferi virkistää verenkiertoa ja hoitaa hermostoa.

Ainesosat: rypsiöljy, mehiläisvaha, laventeliöljy, mustapippuriöljy, kamferiöljy

Inkivääri-MSM-hoitovoide 100ml

Ihonhoitoon, lihaksille sekä nivelille. Voide on erinomainen apu esim. nivel- ja lihaskipuihin, urheilusta palautumiseen, turvotukseen ja fibromyalgiaan. Sopii niin perheille kuin myös aktiivisille liikkujille.

Ainesosat: rypsiöljy, mehiläisvaha, inkivääriöljy, kamferiöljy, mustapippuriöljy, katajaöljy, johannisöljy, metyylisulfonyylimetaani.

Kuusenpihkavoide 20% 30ml

Voide suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se myös nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Pihkavoide ei sovellu hartsiyliherkille.

Ainesosat: luomusertifioitu kylmäpuristettu rypsiöljy, sekä luomulaatuinen mehiläisvaha, pihka 20%

Mesiangervovoide 100 ml

Mesiangervo lievittää kipua ja virkistää verenkiertoa. Hoitaa myös iho-ongelmia, sopii hyvin kuivalle iholle sekä huulivoiteeksi. Auttaa myös päänsärkyyn ja kihtikipuihin.

Ainesosat: kylmäpuristettu luomu rypsiöljy, mehiläisvaha, mesiangervouute

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talven pelastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme