Talven pelastus

Talven pelastus -setti sisältää Lämmittävän Jalkavoiteen 100ml, Inkivääri-MSM-hoitovoiteen 100ml, Kuusenpihkavoiteen 100ml ja Mesiangervovoiteen 100 ml

114,00 

Lämmittävä Jalkavoide 100ml

Lämmittävä jalkavoide virkistää verenkiertoa jaloissa, minkä ansiosta se rentouttaa ja lämmittää palelevia ja väsyneitä jalkoja. Lisäksi voide ennaltaehkäisee lihaskramppeja. Laventeli tunnetusti rentouttaa lihaksia ja vähentää kipuja. Kamferi virkistää verenkiertoa ja hoitaa hermostoa.

Ainesosat: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), laventelin eteerinen öljy (Lavandula Angustifolia Oil), mustapippurin eteerinen öljy (Piper Nigrum Oil), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil).

Inkivääri-MSM-hoitovoide 100ml

Ihonhoitoon, lihaksille sekä nivelille. Voide on erinomainen apu esim. nivel- ja lihaskipuihin, urheilusta palautumiseen, turvotukseen ja fibromyalgiaan. Sopii niin perheille kuin myös aktiivisille liikkujille.

Ainesosat: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), inkiväärin eteerinen öljy (Zingiber Officinale Oil), kamferiöljy (Cinnamomum Camphora Bark Oil), mustapippurin eteerinen öljy (Piper Nigrum Oil), katajan eteerinen öljy (Juniperus Communis Oil), johannisöljy (Hypericum Perforatum Oil), metyylisulfonyylimetaani (Dimethyl Sulfone).

Kuusenpihkavoide 20% 30ml

Voide suojaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se myös nopeuttaa haavojen paranemista ja vähentää tulehdusta. Pihkavoide ei sovellu hartsiyliherkille.

Ainesosat: Rypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), kuusenpihka (Picea Abies Resin), mehiläisvaha (Cera Flava).

Mesiangervovoide 100 ml

Mesiangervo lievittää kipua ja virkistää verenkiertoa. Hoitaa myös iho-ongelmia, sopii hyvin kuivalle iholle sekä huulivoiteeksi. Auttaa myös päänsärkyyn ja kihtikipuihin.

Ainesosat: Luomurypsiöljy (Brassica Rapa Oleifera Seed Oil), mehiläisvaha (Cera Flava), mesiangervouute (Filipendula Ulmaria Extract).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talven pelastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Suosittelemme