Donna Taponeron hoitovoiteet matkalla apteekkeihin, yhteistyössä Adesso Nutraceuticals oy:n kanssa

donna taponeron hoitovoiteet

Mistäpä ihminen itselleen hoitoaineet ja lääkkeet hankkisi muualta kuin apteekista. Tähänastinen kuusenpihkavoiteen apteekkisaatavuus on rajoittunut lähinnä vaseliini- tai emulsiopohjaisiin tuotteisiin. Meidän unelmana on ollut jo pitkään saada tuotteemme apteekkeihin, koska siellä ihmiset käyvät. Vaikka nykyisin löytyykin jo hyvin laajasti erilaisia luontaistuotekauppoja, niin monen ihmisen tie vie edelleen ensisijaisesti apteekkiin. Apteekkiin luotetaan. Apteekkarin valkoiset vaatteet ja kliininen ympäristö luo mielikuvan puhtaudesta ja terveydestä. On siis ymmärrettävää, että useimmat hakeutuvat apteekkiin tarvitessaan erilaisia hoitotuotteita. Toisaalta suurin osa lääkkeistä on edelleen reseptien takana apteekeissa. Apteekissa on siis asioitava, vaikka muuten haluaisikin elää mahdollisimman luonnonmukaista elämää. Lisäksi vielä on niin, että apteekkitiheys taitaa ylittää luontaistuotekauppatiheyden. Me haluamme olla siellä, missä on tarvitseva ihminen.

Adesson kanssa apteekkeihin

Ilomme on suuri, kun voimme kertoa, että olemme aloittaneet yhteistyön apteekkeihin erilaisia tuotteita toimittavan Adesso Nutraceuticals Oy:n kanssa. Yhteistyö on tuore, joten on mahdollista, ettei tuotteemme löydy vielä lähiapteekistasi. Kannattaa kuitenkin kysyä. Mitä useampi kysyy, sitä useampi apteekkari herää tilamaan tuotteitamme ja sitä useampi ihminen saa mahdollisuuden kokea meidän luomulaatuisten hoitovoiteidemme tehon. Apteekkimyynnissä oleva Kuusenpihkavoiteemme on pakattu uuteen biohajoavaan rasiaan, joka on sekä luontoystävällinen että kaunis. Rasia kelpaa hyvinkin sellaisenaan lahjaksi ystävälle, joka ei vielä ole kokenut suomalaisen luonnon parhaita puolia.

Saatavuus paranee kaikkialla maassa

Adesso

Apteekkimyynti mahdollistaa sen, että sielläkin, missä me emme ole markkinoilla tai ei löydy luontaistuotekauppaa, on saatavilla laadukasta ja riittävän vahvan pitoisuuden omaavaa Kuusenpihkavoidetta. Verkkokauppamme tavoittaa pääasiassa niitä, jotka ovat ostaneet jo aiemmin tuotteitamme, joten se ei ole ratkaissut saatavuusongelmaa niillä alueilla, joilla emme ole olleet mukana paikallisissa markkina- ja messutapahtumissa. Työtä Kuusenpihkavoiteen tunnettuuden eteen on siis yhä jäljellä ja tehtävänä.

Olemme itse sitoutuneet tekemään kaiken, mikä on meidän vallassamme, luomulaatuisen Kuusenpihkavoiteen saatavuuden ja tunnettuuden parantamiseksi. Se, että nyt meillä on kanava auki sille, että kaikki suomen apteekit voivat halutessaan ottaa valikoimaansa Kuusenpihkavoiteemme, on merkittävä askel matkalla kohti laajempaa luonnonmukaisen itsehoidon vallankumousta. Enää ei tarvitse kysellä turuilla ja toreilla, onko tietoa? Tietoa on ja sitä löytyy jokaisesta apteekista, kunhan asiakkaat käyvät riittävän aktiivisesti kyselemässä sen perään.

Apteekkimyynnissä oleva voide on luomulaatuinen

Oleellista ja tärkeää on se, että meidän tuotteemme on luomulaatuinen, eikä sisällä mitään lisäaineita. Se on siksi turvallinen ja luonnollinen vaihtoehto. Sinun ei tarvitse istua tietokoneen ääressä googlaamassa erilaisia lisäaineita jo pohtimassa, voiko tuota käyttää. Donna Taponeron Kuusenpihkavoide on myös CE -sertifioitu, eli täyttää lääkinnälliselle tuotteelle asetetut hyvinkin tiukat vaatimukset, mitä ilma ovet apteekkeihin eivät olisi edes auenneet.

Yhteistyö Adesso Nutraceuticals Oy:n kanssa mahdollistaa sen, että yhä useampi löytää luonnonmukaisen avun erilaisiin iho-ongelmiinsa. Kortisonin soveltumattomuus tulehtuneelle iholle ja sen ihoa ohentava vaikutus voivat tehdä osalle erilaisista ihottumista kärsiville kortisonin käytön mahdottomaksi. Nyt heillekin löytyy apu apteekista, Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide, jota uskaltaa käyttää vapaasti kaikki paitsi ne 1-3 henkilöä sadasta, joilla on hartsiyliherkkyys. Suomalainen luonto, joka on kaikkialla ympärillämme hoitaen suomalaista sielua, avaa parantavat lähteensä jokaiselle, yksi apteekki ja yksi asiakas kerrallaan.  

Adesson ja Donna Taponeron yhteiset arvot, molemmat edistävät luonnonmukaista itsehoitoa

Kuusenpihkavoide-biohajoava purkki

Adesso Nutraceuticals Oy on Kaarinalainen luonnonkosmetiikan ja luomulaatuisten hoitotuotteiden maahantuojayritys, jolla on hyvät yhteydet myös apteekkeihin. Sen lisäksi, että Adesso Nutraceuticals Oy toimii tukkukauppiaana, on yrityksellä myös oma verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteitaan kuluttaja-asiakkaille.

Olemme iloisia siitä, että nyt Adesson vakiintunut asiakaskunta voi hankkia tuotteitamme itselleen tutuksi tulleesta verkkokaupasta. Ostamisen helppous laskee kynnystä kokeilla ja kokea luonnon parantava voima. On meidän kaikkien etu, että saatavuus paranee. Luomulaatuinen iho ansaitsee luomulaatuisen hoitovoiteen ja me tarjoamme sen Adesson avulla yhä useammalle suomalaiselle. Yhä useampi voi saada kosketuksen savupirttien Suomen luonnolliseen hyvinvoinnin lähteeseen, metsän puhdistavaan ja rauhoittavaan voimaan, Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteessa.

Klikkaa itsesi kaupoille ja tilaa Kuusenpihkavoide tästä

Tutustu Adessoon tarkemmin ja klikkaa itsesi Adesson verkkosivuille

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.