Donna Taponeron luomulaatuinen Kuusenpihkavoide on nyt CE – sertifioitu

Donna Taponeron CE - hyväksytty Kuusenpihkavoide, Biohajoava purkki

Luonnonmukaisen lääkinnän maailmassa eletään aina pienen epävarmuuden alla. Voiko tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen täysin luottaa? Mitä jos tavara ei olekaan sitä, mitä pitäisi tai sisältää aineita, joita ei mainita raaka-aineluettelossa? Vaikka suurin osa luomulaatuisista tuotteista tehdäänkin käsityönä, niin täyttävät ne useimmiten kuluttajien tiukat terveellisyysvaatimukset. Toki aina jää pieni epävarmuus. Toisaalta kaikessa kuluttamisessa, niin terveystuotteissa, kuin muussakin pelataan viimekädessä luottamuksella. Meidän on voitava luottaa kaupassa valitessamme Valion tai Arlan maitotuotteita, ettei niissä ole melamiinia, kuten eräässä Kiinasta raportoidussa tapauksessa. Luottamus syntyy lopulta luotettavuusmielikuvasta. Emme usko, että kukaan, joka haluaa myydä meille tuotteitaan päivittäiseen ja toistuvaan käyttöön, lähtee tahallaan huijaamaan. Se olisi paras tapa tuhota oma bisnes.

Määrä ei korvaa koskaan laatua, siksi laatu on tärkeimpiä kriterejämme

Me olemme Donna Taponerolla sitoutuneet lääketasoiseen laatuun. Emme käytä mystisiä lisäaineita parantamaan tuotteen koostumusta, väriä, hajua tai muutakaan ominaisuutta. Luomulaatuinen Kuusenpihkavoiteemme säilyy vähintään 12 kk avauspäivästä, mikäli maltat olla käyttämättä sitä loppuun jo ennen. Olemme myös sitoutuneet siihen, että etiketissämme on oikeat tuotetiedot.

Askeleitamme kehityksen tiellä apteekkimyynti ja CE – merkintä

Kuten kerroin jo aiemmassa blogitekstissä, niin olemme pyrkineet pääsemään apteekkimyyntiin jo jonkin aikaa. Yhteistyömme Adesson Nutraceuticals oy:n kanssa mahdollistaa kyseisen tavoitteen toteutumisen. Yhtenä tärkeänä tekijänä apteekkimyynnin mahdollistumisessa on se, että haimme ja saimme Kuusenpihkavoiteellemme CE – merkinnän.

Mitä CE – merkintä tarkoittaa?

Lääkinnälliset laitteet ja valmisteet vaativat CE – merkinnän, jotta niistä voi myydä Euroopan yhteisön alueella. CE – merkintä edellyttää määrätyt kriteerit täyttävien laboratoriotutkimusten tekemistä. Joillakin muilla aloilla CE- merkintään riittää valmistajan ilmoitus. Ihon hoitoon käytettävien tuotteiden kohdalla ei kuitenkaan ole näin. Donna Taponeron Kuusenpihkavoiteen CE – sertifiointiin liittyvistä laboratoriotutkimuksista vastasi Tamperelainen Fingredient oy, joka on biokosmetiikka-alan startup. Yritys on hyväksytty yhdeksi viralliseksi CE – sertifioinnin vaatimien laboratoriotestien tekijäksi.

Donna Taponeron Kuusenpihkavoide sai CE – hyväksynnän joulukuussa 2018, eli kyseessä on varsin uusi saavutus. CE – merkintä takaa sen, että apteekkimyynnissä oleva tuote täyttää kaikki lääkinnälliselle laitteelle säädetyt vaatimukset. Tuote on siis tutkitusti riittävän laadukas, puhdas ja tasalaatuinen, että sitä voi myydä CE- hyväksyttynä. CE – merkinnän käyttö ilman asiallisia tutkimuksia on kielletty. Kukaan ei siis saa ruveta käyttämään merkintää ihan vain markkinointitarkoituksissa ja luodakseen valheellista kuvaa oman tuotteensa laadusta. On selvä, että moni muukin tuote täyttää CE – merkinnän kriteerit, mutta vain tutkitut tuotteet tekevät sen todistetusti. CE – merkintään liittyy

myös jatkuva valvonta. Ei siis riitä, että tsemppaa sen verran, että saa hyväksynnän ja sitten repsahtaa, kuten entinen mies aurinkorannalla. Laadun jatkuva valvonta on edellytys CE – merkinnän säilyttämiselle. Merkinnän luvaton käyttö voi nimittäin johtaa sakkoihin.

Kuusenpihkavoide, Donna Taponeron ensimmäinen CE – hyväksytty tuote

Donna Taponeron CE - hyväksytty Kuusenpihkavoide

Luomulaatuinen apteekkimyynnissä oleva CE – merkitty Kuusenpihkamme on samaa hyväksi ja laadukkaaksi todettua voidetta kuin ennenkin, nyt sen laatu on vain virallisesti testattu. Apteekkimyynnissä oleva Kuusenpihkavoiteemme on pakattu uuteen, kauniiseen ja biohajoavaan purkkiin.

Elämä on eteenpäin menemistä ja kehittymistä. Samat asiat voi tehdä aina paremmin. Vaikka tuotteemme pysyy jatkossakin samanlaisena laadukkaana luomutuotteena, haluamme viedä kehitystä myös eteenpäin. Yksi askel kestävämpään kehitykseen tulevaisuudessa on voiderasioiden kehitys. Olemme siirtymässä vähitellen laajemmin biohajoavien voiderasioiden käyttöön. Luomulaatuinen Kuusenpihkavoide biohajoavassa rasiassa on hyvinvointia edistävä ympäristöteko, jollaisia haluamme olla Donna Taponerolla tekemässä. Yhteinen tulevaisuutemme ja sen hyvinvoinnin vaaliminen ei ole ylellisyysvalinta, vaan välttämättömyys, mikäli haluamme tulevien sukupolvien voivan nauttia puhtaasta luonnosta, ruuasta, ilmasta ja ihonhoidosta. Huomisen hyvinvointi tehdään tänään.  

Klikkaa itsesi tästä Kuusenpihkavoide ostoksille verkkokauppaamme!

Fingredients Oy:n verkkosivut

Lisätietoa CE – merkinnästä, Wikipediassa.

Matti Lahtinen

Matti Lahtinen

Olen kirjoittamista rakastava haamu, joka tuottaa tekstiä lähes mistä tahansa aiheesta, jonkun toisen nimissä. Olet siis saattanut lukea tekstejäni, vaikka et olekaan kuullut minusta. Elän ja hengitän Turussa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.