Arvomme

Arvomme ohjaavat kaikkea toimintaamme. Teemme yhteistyötä luotettujen suomalaisten sekä kansainvälisten luomusertifioitujen raaka-ainetoimittajien kanssa. Työtämme ohjaavat arvot, joiden ympärille tulevaisuuden strategia, missio ja visio on rakennettu. Työskentelemme yhdessä ja arvostamme toisiamme ja kaikkea sitä, joka näkyy meistä ulospäin. Arvomme kertovat mihin me Donna Taponerossa uskomme. Arvomme on kulttuurimme ja menestyksemme perusta.

Arvostaminen ja rohkaiseminen

Ole oma itsesi. Arvosta luontoa. Ole rehellinen itsellesi. Rohkaise muita tekemään samoin. Toimintamme perustuu tasa-arvolle ja erilaisuuden hyväksymiselle ja on aktiivista ja osallistavaa. Me välitämme toisistamme – niin yksilöinä kuin yhdessä osana yhteiskuntaa. Raaka-aineet kerätään luonnosta pääosin käsityönä, luontoa vahingoittamatta. Luonto on ehtymätön raaka-ainevarasto silloin, kun kohtelemme sitä kunnioittavasti.

Kunnioitus ihmisiä ja luontoa kohtaan

Kunnioitamme mielipidettäsi sekä luontoa tuotekehityksessämme. Rakennamme tuotteemme 100% luonnon raaka-aineista. Haluamme luoda aidot suhteet luontoon, asiakkaisiimme ja olla hyvä ympäröivälle maailmalle. Teemme valintoja, jotka tukevat kestävää kehitystä osana liiketoimintaamme. Kohtaamme toisemme aidosti ja rehellisesti. Olemme avoimia ja vilpittömiä. Haluamme olla johtava toimija luonnontuotteiden kehittäjänä ja tuottajana. Vastaamme juuri sinun tarpeisiisi – Luonnollisesti Sinulle!

Rohkea luovuus

Elä ennakkoluulottomasti. Ole rohkea. Ole luova. Tuotekehittelyssä tuetaan ideoita ja uusia ajatuksia. Uusista näkökulmista ja intuitiivisten kokeilujen tuloksena syntyy lopulta uusia tuotteita. Donna Taponerolla on rohkeutta kokeilla uutta ja luoda elämyksiä, joissa on voimaa, ravintoa ja hoitoa sekä luonnollista kauneutta ihollesi. Arvostamme kädentaitoja ja puhtaita raaka-aineita.

Visio

Donna Taponeron tuotteiden tulevaisuuden visio on olla 100% luonnon raaka-aineista valmistettujen hoitotuotteiden johtava kehittäjä ja valmistaja. Visiomme on tuottaa ihon ravitsemista ja hoitoa edistäviä tuotteita. Donna Taponeron työn tulosten arvostus kuvastaa intensiivistä kehitystyötämme. Vastaamme työmme tuloksista itsellemme ja koko työyhteisöllemme ja päivän kulku sujuu mielekkäästi eteenpäin.
Donna Taponeron tuotteet luovat ikimuistoisia hetkiä meille kaikille:

  • ihanat, hoitavat kokemukset tuotteistamme tuovat iloa ja hyvinvointia päivittäin
  • innovaatiot ovat arvojemme mukaisia ja Donna Taponeron osaamisen tuloksia
  • teemme yhdessä, iloitsemme yhdessä, luomme uutta yhdessä kunnioittaen luontoa ja vastuullista elämäntyyliä

Hyvinvointia luonnosta

Missio

Missiomme ja visiomme kuvastavat kuluttajien tarpeita ja yhteiskunnan suuntaviivoja. Toimimme vastuullisesti. Missiomme – Luonnontuotteet, joilla on merkitystä Sinulle – auttaa meitä suuntaamaan työtämme ja kehittämään yhä parempia tuotteita tähän maailmaan. Kohti täydellistä ihon kauneutta -visiomme kertoo, miten voimme muokata tulevien tuotteiden koostumuksia, niiden makuja luonnon 100% raaka-aineiden pohjalta.

Kuljemme yhdessä sinun kanssasi kohti luonnon kauneutta arvostaen luontoa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tämä on meidän toiveemme tulevaisuudesta.

Irene ja Juha Taponen

Donna Taponero yrityksenä

Markkinointinimeltään Donna Taponero, aloitti toimintansa vuoden 2014 alussa, jolloin ensimmäiset DT-hoitovoiteet valmistuivat kotikeittiön liedellä. Aluksi valmistettiin viittä eri voidetta, joita myytiin markkinoilla ja erilaisissa myyntitapahtumissa kaikkialla Suomessa. Donna Taponero -brändin tuotteet ovat nykyisin erittäin tunnettuja Suomessa. Tuotteet on tehty käsityönä pääosin suomalaisista 100% luonnon raaka-aineista, joita on täydennetty kansainvälisillä 100% sertifioiduilla luonnon raaka-aineosilla, joita ei Suomessa tuoteta. Yritys toimii Varsinais-Suomessa, Marttilassa.

Suomen puhdas luonto ja karut jylhät metsät ovat puhutelleet ja houkutelleet yritystä hyödyntämään niistä saatavia luonnon raaka-aineita. Tuotteiden ravinteet ja hoitovaikutukset tulevat esille pikkuhiljaa yllättäen käyttäjät tehokkailla vaikutuksillaan. Donna Taponero juhlii kahdeksatta liiketoimintavuottaan vuonna 2021! Yritys jatkaa matkaansa tehden uraauurtavaa pioneerityötään ollakseen eräänä päivänä yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista luonnon raaka-aineita hyödyntävistä yrityksistä maailmassa. 

Tervetuloa verkkokauppaan!

Irene ja Juha Taponen

Yhteistyökumppanit

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeistä saat tietoa tuotteistamme ja mahtavista tarjouksista. Lisäksi lähetämme -10% alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme ja säästä -10%

Uutiskirjeen tilaajana saat hyödyllistä tietoa tuotteistamme sekä mahtavista tarjouksista. Tarjoamme uusille tilaajille -10% alennuskoodin verkkokauppaamme.

Oletko jälleenmyyjä? Jälleenmyyjille on suunnattu oma uutiskirje, jonka voit tilata luotuasi verkkokauppaan jälleenmyyjätilin.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.